Christopher er ambassadør for Plads til forskelle-puljen 2022

Hele Danmarks popikon, Christopher, er dette års Plads til forskelle-ambassadør, og han har i samarbejde med VRS designet årets Plads til forskelle t-shirt med budskabet ”Kun en af mig”. Et stærkt budskab om at elske og omfavne sig selv og sine forskelligheder, som i den grad tapper ind i Muskelsvindfondens Plads til forskelle-vision.

Hvert år uddeler Muskelsvindfonden Plads til Forskelle-puljen, som gives til konkrete projekter, der har til formål at skabe plads til forskelle i samfundet. Puljen samles ind af VRS, NOVA, Grøn og årets ambassadør op til- og i løbet af sommerens Grøn-koncerter gennem pantdonationer på pladsen og salget af Plads til Forskelle t-shirten i føtex og Bilka.

I år har Christopher fået en helt særlig rolle – udover at være en del af sommerens musikprogram, er han også dette års Plads til forskelle-ambassadør. En rolle, hvor han kan fortolke hvad ‘Plads til forskelle’ betyder for ham og hvor han kan hylde det mangfoldighedsinitiativ, som han i fællesskab med VRS, NOVA, Muskelsvindfonden og Grøn mener, fortjener at aktivere Plads til forskelle-puljen. Christopher udtaler:

Jeg er stolt af at være ambassadør for Plads til Forskelle-puljen, fordi der er brug for en fortælling om, at der skal være plads til alle. Grøn er helt unik, fordi der er et tydeligt mangfoldigt publikum og et helt særligt sammenhold – både foran og bagved scenen. Jeg vil gerne sprede budskabet om, at vi alle er vores egen, og vi skal elske vores særheder og finurligheder og bære dem med stolthed.

Kun en af mig

Christopher har fortolket Muskelsvindfondens vision med sit budskab ”Kun en af mig”. Et budskab, der skal være med til at understrege, at vi alle er forskellige og har små særheder og finurligheder, der gør os unikke – og netop dét, skal vi turde at elske og stå ved. For at understøtte hans budskab, har han valgt at give t-shirten et råt design, der udstråler attitude og skaber styrke til at være den du er. Til at repræsentere det nye design, inviterede Christopher, Jacob Haugaard (konferencier på Grøn), Sari Vangbæk Thyssen (frivillig på Grøn), Suzanne Skærbæk Pedersen (forperson for ‘Tal ud’), Simon Toftgaard Jespersen (formand for Muskelsvindfonden) og Maria Jacobsen (næstforperson for Diversity Pop-Up) med på photoshoot, til at understrege, at vi hver især er forskellige.

Christopher uddyber hans tanker bag t-shirtens design: 

Teksten på T-shirten er min fortolkning af, hvad det vil sige, at der skal være plads til forskelle: der ér kun én af mig, og der ér kun én af dig. Vi er alle forskellige, og det er fedt! Det skal der være plads til. Jeg kommer selv fra en broget venne-flok med en masse forskellige typer, og det er jo vidunderligt, at vi alle sammen er helt anderledes fra hinanden! Derfor ville jeg gerne lave en empowerment T-shirt, der gør, at man føler sig stolt af sig selv, når man har den på. 

T-shirten kan købes i alle føtex- og Bilka-butikker og kan derudover også købes, når Grøn tager på turné rundt i landet. Overskuddet fra salget vil gå til Plads til forskelle-prisen, der uddeles i efteråret.

Vil du også opleve Christopher på Grøn til sommer? Køb din billet her.