Bliv frivillig på Grøn

Er du klar på at blive frivillig på Grøn 2023? Så tilmeld dig nu som frivillig på kræwet.dk.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 89 48 22 22 eller på mail frivillig@kræwet.dk.

Hvad skal du lave?

Vores 700 frivillige er fordelt på 45 forskellige hold. Nogle er tilknyttet de samme hold hele dagen – andre er tilknyttet et hold før/efter koncerten og et andet hold under koncerten. 98% af vores frivillige vil sværge på, at lige præcis deres hold er det sjoveste/bedste/fedeste sted at være. Vores erfaring er, at den gode oplevelse i højere grad handler om fællesskabet på de enkelte hold, og ikke så meget om hvilke opgaver du skal løse. På Grøn laver de frivillige alt fra at sætte scener, hegn og telte op til at stå i salgsboder og servere mad og drikkevarer til gæsterne. Derudover kan du være frivillig i indgangen, på lageret, lave mad til de andre frivillige osv. Der er med andre ord noget for enhver smag. Når du er afsted på Grøn, skal du regne med at være på arbejde fra tidlig morgen til sen aften. På Grøn er du som hovedregel sammen med dit hold både om dagen og om natten, og du arbejder, hygger, fester og sover med holdet.

Tag med på hele turen

Langt de fleste af vores 700 frivillige er med på hele turen. Det betyder, at de er med rundt på alle 8 koncertpladser og bor på skoler undervejs. Vi sørger for alt hvad de har brug for i form af mad, drikke, transport, indkvartering, t-shirts og hoodies. Det er muligt kun at deltage en enkelt eller flere enkelte dage, men vi anbefaler klart at man tager en hel tur for at få hele oplevelsen med, hvis man har tid og mulighed for det. BONUS INFO: 95% af de frivillige som har været med på Grøn, oplyser at de forvente at deltage igen – 97% af dem vil anbefale det til deres venner/familie.

Kæmpe fællesskab

Det er sjovt at være frivillig på Grøn – men det er også hårdt arbejde. Der skal slides og slæbes, men vi løfter i flok. Derfor vil du – ud over at få nye bekendtskaber, udføre et stykke humanitært arbejde og få rykket ved dine grænser – opleve at være en del af et helt særligt fællesskab. Derfor bliver de frivillige også ved med at komme igen år efter år.

Sådan tilmelder du dig

Tilmeld dig eller få mere information på Kræwet. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 89 48 22 22 eller mail frivillig@kræwet.dk.