Tilgængelighed på Grøn

Drømmer du om at tage på Grøn, men er I tvivl om hvad du skal gøre med din kørestol, hvor du kan parkere m.m.? Vi vil forsøge at hjælpe dig trygt igennem, så du føler dig helt klar til din tur på Grøn! I videoen herunder kan du møde Emma, som fortæller om hendes første besøg på Grøn.

Få svar på dine spørgsmål

Du kan finde svar på de mest gængse spørgsmål om Grøn herunder.

Få udleveret et Vis Hensyn-armbånd i indgangen

På Grøn kan du få udleveret et vis hensyn-armbånd, som gør, at du kan komme hurtigere til et toilet, hvis du har behov for det. Der vil være vis hensyn-toiletter i alle toiletøer på pladsen. Vis hensyn-armbåndet udleveres til personer, der ikke har mulighed for at stå længere tid i kø pga. sygdom.

Armbåndet udleveres ved informationsskranken i indgangen til koncertpladsen.

Benyt handicapparkeringen ved koncertpladserne

Der er naturligvis handicapparkering ved alle Grøn-pladser. Du kan orientere dig om, hvor handicapparkeringen er, på de enkelte bykort, som du kan finde når turplanen er offentliggjort.

Inde på bysiderne kan du desuden finde kørselsvejledninger til alle byer. Adgang til handicapparkering gælder udelukkende for gæster med handicapparkeringskort.

Vær desuden opmærksom på, at pladserne ikke alle er asfalterede, og det kan derfor tage noget tid at komme frem til parkeringspladsen.

Handicaptoiletter på pladsen

Der findes handicaptoiletter i alle toiletøer. Ved handicappodiet til højre for Grøn Scene findes desuden et toilet med briks, lift og toiletstol – medbring gerne eget sejl.

Vi gør alt for at holde køtiden ved toiletterne nede, fordi vi ved, at det er sjovere at høre musik med vennerne. Det kan dog tage tid at bevæge sig rundt på pladsen, og vi anbefaler derfor, at man går på toilettet i god tid.

Kørestolspodier

Du finder kørestolspodier på alle Grøn-pladser. Podiet står ved Muskelsvindfondens telt til højre for Grøn Scene, og her har du godt udsyn til scenen. Alle kørestolsbrugere og ledsagere er velkomne på podiet. Derudover har vi to mini-kørestolspodier foran hver scene, som er placeret centralt for scenen foran et af de to lydtårne.

Opladning af kørestole

Vi kan ikke garantere, at du kan oplade din kørestol på pladserne, så derfor anbefaler vi, at du oplader den hjemmefra.

Få en hjælper med på Grøn

Hvis du har et ledsagerkort, kan du altid få en hjælper gratis med på Grøn. Ledsagerkortet skal vises i indgangen, hvor du også kan få udleveret et Vis Hensyn-armbånd, hvis du har behov for det. Læs mere om ledsagerkortet her.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til dét at tage på Grøn med et handicap, er du altid velkommen til at kontakte os på groen@muskelsvindfonden.dk eller ved at ringe til Muskelsvindfonden på tlf. 89 48 22 22.