Billetter

Koncerter Billeter

Amager 21. juli
350 DKK KØB

Køb billet til Grøn Amager og vær med til skåle, danse og skråle til lyden af de fedeste artister. Vi sikrer dig en dag fyldt med stemning, hygge og kolde øl. Skal du bruge en ledsagerbillet, så læs med her.

KØB
Kolding 22. juli
350 DKK KØB

Vær med til en fest fyldt med god stemning, kolde øl og musik fra fede kunstnere når Grøn rykker til Kolding. Køb din billet her, og vi garanterer dig en dag i musikkens og hyggens tegn. Skal du bruge en ledsagerbillet, så læs med her.

KØB
Aarhus 23. juli
350 DKK KØB

Vær en del af traditionen, og køb din billet til Grøn i Aarhus. Mærk endnu engang følelsen af hygge, fællesskab og lune sommerdage, når vi sørger for en hel dag til lyden af musik fra nogle af Danmarks fedeste kunstnere. Skal du bruge en ledsagerbillet, så læs med her.

KØB
Aalborg 24. juli
350 DKK KØB

Bliv en del af fællesskabet på Grøn, når vi rykker til Aalborg. Køb din billet, og lad os endnu engang skråle sammen til lyden af musik fra de fedeste danske artister og skåle i kolde øl. Skal du bruge en ledsagerbillet, så læs med her.

KØB
Esbjerg 28. juli
350 DKK KØB

Køb din billet til Grøn Esbjerg og vær med til skåle, danse og skråle til lyden af god musik fra Danmarks fedeste kunstnere. Vi sørger for en dag fyldt med stemning, hygge og kolde øl. Skal du bruge en ledsagerbillet, så læs med her.

KØB
Odense 29. juli
350 DKK KØB

Vær med til en fest fyldt med god stemning, kolde øl og fed musik når Grøn rykker til Odense. Køb din billet her, og vi garanterer dig en dag i musikkens og hyggens tegn. Skal du bruge en ledsagerbillet, så læs med her.

KØB
Næstved 30. juli
350 DKK KØB

Køb din billet til Grøn Næstved og bliv en del af festen med masser af stemning, fællesskab og musik fra nogle af Danmarks fedeste kunstnere. Skal du bruge en ledsagerbillet, så læs med her.

KØB
Valby 31. juli
350 DKK KØB

Mærk stemningen, fællesskabet og hyggen på Grøn når vi kommer til Valby sammen med nogle af Danmarks fedeste artister. Køb din billet, og lad os skåle, danse og skråle sammen. Skal du bruge en ledsagerbillet, så læs med her.

KØB
Hele turen 21. juli - 31. juli
799 DKK KØB

Kan du ikke få nok af Grøn? Køb vores skriggrønne billet, der giver dig adgang til alle vores otte koncerter, når vi turnerer rundt i landet. Skal du bruge en ledsagerbillet, så læs med her.

KØB

Diverse Billeter

Gavekort
Køb gavekort

Skal du sikre dig årets fedeste, sjoveste og mest festlige julegave til familien og vennerne? Køb et gavekort til Grøn 2022! Du kan selv afgøre hvor meget gavekortet skal være på og skrive en personlig hilsen. En billet til Grøn 2022 koster 350 kr. her.

Køb gavekort