Valby

30/07/2023 -

Program

Nova Scenen - Ændring Kl. 13:45

Andreas Odbjerg

Grøn Scene - Kl. 14:25

Carpark North

Nova Scenen - Kl. 15:25

Tessa

Grøn Scene - Kl. 16:10

Phlake

Nova Scenen - Kl. 17:10

Drew Sycamore

Grøn Scene - Kl. 18:00

D-A-D

Nova Scenen - Kl. 19:15

Christopher

Grøn Scene - Kl. 20:20

Suspekt

Grøn Scene

Kl. 14:25

Carpark North

Kl. 16:10

Phlake

Kl. 18:00

D-A-D

Kl. 20:20

Suspekt

Nova Scenen

Ændring Kl. 13:45

Andreas Odbjerg

Kl. 15:25

Tessa

Kl. 17:10

Drew Sycamore

Kl. 19:15

Christopher

Valby

Festivalplads

I Valby holder Grøn til i Valbyparken. Adressen er Hammelstrupvej 98,
2450 Kbh SV.

Vi åbner koncertpladsen kl. 13.00 og lukker den igen kl. 21.30.

Mad og drikke

Hvad kan jeg få at spise på Grøn?

Grøn tilbyder et stort udvalg af mad og måltider, der både imødekommer den lille snacksult og den glubende sult, hvor kun en burger kan gøre arbejdet. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af lækre måltider, og sortimentet tæller blandt andet saftige burgere, lækre pitabrød, sprøde pomfritter, eksotiske thairetter og gode danske klassikere som hotdogs og flæskestegssandwich.
På pladsen tilbyder vi også et udvalg af vegetarretter og veganske alternativer, og flere af vores stader tager hensyn til forskellige allergener. Find ud af hvilke madboder der besøger lige præcis din koncertby på hver byside, og læs også hvilke madboder der tilbyder vegetariske, veganske og allergene-venlige måltider.

Al overskuddet i madboderne går til Muskelsvindfonden.

Velbekomme!

Hvilke drikkevarer kan jeg købe på Grøn?

På koncertpladsen kan du købe følgende:

 • Grøn Tuborg og Tuborg Classic
 • Diverse specialøl
 • Alkoholfri øl
 • Bluetail cocktails
 • Pure shots
 • Coca Cola, Coca Cola Zero, Tuborg Squash og Kildevæld
 • Merrild kaffe

Al overskud fra salg i boderne går til Muskelsvindfondens arbejde.

Må jeg medbringe mad og drikkevarer?

Du er velkommen til at medbringe din egen mad, men husk at det ikke er tilladt at medbringe knive. Det er desuden ikke tilladt at medbringe drikkevarer, postevand undtaget. Andre drikkevarer end vand vil blive konfiskeret ved indgangen.

Vandposter

Rundt omkring på koncertpladsen finder du vandposter, hvor du kan fylde din medbragte vandflaske med postevand – ganske gratis.

Åbningstider

Hvornår åbner og lukker koncertpladsen?

Koncertpladsen åbner kl. 13.00 – sidste koncert slutter kl. 21.30.

Toiletforhold

Mindre kø til årets Grøn Koncert

På Grøn er der placeret toiletøer i hvert hjørne af pladsen. Vi har forbedret toiletterne og antallet af toiletterne i år. Derudover har vi etableret et kø-knuser-hold, der vil gå rundt ved toiletterne for at hjælpe med at finde toiletområder med mindst kø og sikre, at alle toiletter bliver brugt. Der er desuden et trafiklys tilknyttet hvert område med toiletter, der indikere hvor lang kø der er. På den måde kan du hurtigt skabe dig et overblik over kø-situationen og gå videre til næste toilet-område.

Handicaptoiletter på Valby-pladsen

På pladsen i Valbyparken er handicaptoiletterne placeret følgende steder:

1. Ved indgangen finder du et handicaptoilet med lift (medbring eget sejl). Ved benyttelse skal du spørge i Informationen.
2. Ved handicappodiet på siden af Grøn Scene finder du to handicaptoiletter (medbring eget sejl).
3. Ved toiletøen til højre for NOVA-scenen (forestil dig, at du står med ryggen til Grøn Scene) finder du et handicaptoilet.
4. Derudover er der også placeret et handicaptoilet i vores gæsteområde samt backstage til vores frivillige.

Transport

Grøn Valby adresse

Adressen på Grøn Valby er Hammelstrupvej 98, 2450 Kbh SV.

Fælleskørsel til Grøn Valby

Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.

Kørselsvejledning til pladsen i Valby

Fra syd: Ved motorvejen mellem Hundige og Ishøj, kør på motorring 04 væk fra E47 / E55 til Ishøj og Taastrup. Vejen deler sig mod henholdsvis Tåstrup og Vallensbaek / Kbh.V. Bliv til højre på motorvej 21, København. Efter motorvejen fortsæt ligeud på ring 02, Folehaven og Ellebjergvej. Du finder parkering til højre ved Valbyhallen.

Fra Holbæk motorvejen:  Når Holbækmotorvejen deler sig i motoring 04 og motorvej 21, kør da på 21’eren. Fortsæt med motorvej 21. Efter motorvejen fortsæt ligeud på ring 02, Folehaven og Ellebjergvej. Du finder parkering til højre ved Valbyhallen.

Fra nord:  Fra motorvej 19, fortsæt forbi Glostrup / Brøndbyøster. Kør mod motorvej 21. Efter motorvejen fortsæt ligeud på ring 02, Folehaven og Ellebjergvej. Du finder parkering til højre ved Valbyhallen.

Parkering i Valby

Hvis du kommer i bil til Grøn Valby, finder du parkeringspladsen ved Valby Hallen. Der er begrænset parkering ved Valby Hallen, så vi anbefaler at du benytter dig af offentlig transport. Derudover er der mulighed for parkering ved:

 • Rosenhaven
 • Langs Hammelstrupvej ved legepladsen og hen mod H/F Sundbo
 • 3 handicappladser ved H/F Sundbo
 • Ved Bergmanns Have (indkørsel fra Gl. Køge Landevej)

Vi gør på samme tid også opmærksom på, at det ikke er muligt at parkere i Valbyparken grundet ændrede parkeringsregler fra København kommune.

Handicapparkering

Orientér dig på det specifikke bykort for at finde handicapparkeringen. Du kan finde de enkelte bykort her:

Amager
Kolding
Aarhus
Aalborg
Esbjerg
Odense
Næstved
Valby

Du kan finde kørselsvejledninger til alle byer inden på bysiderne. Adgang til handicapparkering gælder udelukkende gæster med handicapparkeringskort.

Har du yderligere spørgsmål til handicapparkeringen, kan du desuden kontakte Mia Jørgensen fra Muskelsvindfonden på mobil 5159 4429 eller mijo@muskelsvindfonden.dk. Hun kan også fortælle dig, hvordan du herefter lettest kommer ind på selve koncertarealet. Skriv gerne i første omgang en mail – så vender Mia tilbage med svar her eller ringer til jer.

Vær desuden opmærksom på, at pladserne ikke alle er asfalterede, og det derfor kan tage noget tid at komme frem til parkeringspladsen.

Madboder

Burger og Fritter
Faour
Holy Crepê
Køkken piraterne
Lima Empanadas
Spiselauget
Tacopop
Tasty Thai by Bird Bird
The Fish Project
The Real Greek
Umamiburger
Yummy Snacks ApS
Hansens Is - Den Lille Isvogn