Tårnby

20/07/2023 - Øresundsparken

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Tårnby

Festivalplads

Til Grøn i Tårnby holder vi til i Øresundsparken.

Vi åbner koncertpladsen kl. 13.00 og lukker den igen kl. 21.30.

Nyheder

Heltecamps modtager Plads til forskelle-prisen 2022

Heltecamps modtager Plads til forskelle-prisen 2022

Sommerferietilbuddet Heltecamps har i dag modtaget Muskelsvindfondens Plads til forskelle-pris og den tilhørende pengepræmie på 150.000 kroner.
Turplanen til Grøn 2023 er klar!

Turplanen til Grøn 2023 er klar!

Grøn er igen i år klar til at rykke på græs og skabe den velkendte Grøn-stemning for både gæster og frivillige! Dette års turné bliver helt særlig, da Tuborg og Muskelsvindfonden kan fejre 40 festlige år med gæsterne.
Grøn præsenterer Suspekt i Parken

Grøn præsenterer Suspekt i Parken

Fredag d. 15. september indtager Suspekt Parken, når vi inviterer hele Danmark til Suspekts største koncert nogensinde i anledning af Grøns 40-års! SKAL DU MED?
Grøn 2022 slutter med et brag!

Grøn 2022 slutter med et brag!

Med 30.000 publikummer til en udsolgt koncertdag i Valbyparken i dag runder Tuborg og Muskelsvindfonden dette års Grøn af.
Grøn i Næstved er udsolgt

Grøn i Næstved er udsolgt

Der bliver fuldt hus i Næstved lørdag d. 30. juli, når 20.000 publikummer gæster pladsen. Vi har tidligere på ugen også meldt udsolgt i Odense og Valby, og turnéens sidste tre dage byder derfor alle på fyldte koncertpladser.
Få billetter tilbage til Grøn i Næstved

Få billetter tilbage til Grøn i Næstved

Første uge har været en kæmpe fest og vi har indtaget Amager, Kolding, Aarhus og Aalborg. Næste uge forsætter vi til Esbjerg, Odense, Næstved og Valby, og det bliver lige så vildt!
Grøn i Odense og Valby er udsolgt

Grøn i Odense og Valby er udsolgt

Grøn er udsolgt i både Odense og Valby. Det bliver en vanvittig fest med den fedeste musik og fantastisk stemning på koncertpladserne.
Få billetter tilbage til Grøn i Valby og Odense

Få billetter tilbage til Grøn i Valby og Odense

Næste uge forsætter koncertkaravanen til Esbjerg, Odense, Næstved og Valby, og vi kan i dag melde om få billetter til koncertdagene i både Odense d. 29. juli og Valby d. 31. juli.
Over 77.000 har festet på Grøn tourens første del

Over 77.000 har festet på Grøn tourens første del

Over 77.000 har festet på Grøn tourens første del, der indtil nu har lagt vejen forbi Amager, Kolding, Aarhus og Aalborg.
Vi er i fuld gang!

Vi er i fuld gang!

Den grønne karavane er i fuld sving, og vi kan ikke vente med at indtage Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og Valby.
Udsolgt til åbningskoncerten på Amager

Udsolgt til åbningskoncerten på Amager

Vi kan nu melde udsolgt til morgendagens åbningskoncert på Amager, hvor 15.000 publikummer har sikret sig billet.
Vores historie

Vores historie

Grøn er fest fest, hygge og kolde øl, men det er også mere end det. Grøn er en fest, der gør en forskel.

Frivillig på Grøn

Bliv frivillig på Grøn

Ønsker du at være som frivillig på Grøn, kan du læse mere om det her.

Handicapforhold

Mini handicappodier

Som noget nyt har vi placeret to mindre handicappodier ved både Grøn Scene og NOVA-scenen. På podierne er plads til en kørestol løftet i 40 cm højde, og her kan du og dine venner feste sammen under koncerterne. Der er to podier tæt på Grøn scene og to podier tæt NOVA scenen. Podierne er placeret og skiltet ved delaytårnene.

Du kan se et billede af podierne her.

Handicapparkering

Orientér dig på det specifikke bykort for at finde handicapparkeringen. Du kan finde de enkelte bykort her:

Tårnby
Kolding
Aarhus
Aalborg
Esbjerg
Odense
Næstved
Valby

Du kan finde kørselsvejledninger til alle byer inden på bysiderne. Adgang til handicapparkering gælder udelukkende gæster med handicapparkeringskort.

Har du yderligere spørgsmål til handicapparkeringen, kan du sende en mail til groen@muskelsvindfonden.dk.

Vær desuden opmærksom på, at pladserne ikke alle er asfalterede, og det derfor kan tage noget tid at komme frem til parkeringspladsen.

Handicaptoiletter

Der er flere handicaptoiletter fordelt på alle pladser. Ved handicappodiet på siden af Grøn Scene findes to handicaptoiletter, hvor et af dem er med briks, lift og toiletstol (medbring gerne eget sejl). Derudover vil der altid være et handicaptoilet ved indgangen. For at benytte dette skal du have nøglen fra Informationen. De andre toiletter vil være placeret forskellige steder på pladsen, hvilket vil fremgå af kortet på hver byside. Har du spørgsmål til placering eller brug af handicaptoiletter, kan du henvende dig i Informationen i indgangen eller ved handicappodiet, hvor der vil være hjælp at finde.

Vi gør alt for at holde kø tiden ved toiletterne nede, fordi vi ved, at det er sjovere at høre musik med vennerne. Det kan dog tage tid at bevæge sig rundt på pladsen, og vi anbefaler derfor, at man går på toilettet i god tid.

Vis hensyn

På Grøn er der plads til alle – også til dem, som har et synligt eller usynligt handicap. Du kan derfor få udleveret et “Vis hensyn” armbånd i informationen ved vores indgang til koncertpladsen, hvis du f.eks.:

– Grundet sygdom, har akut brug for et toilet.
– Oplever angst.
– Sidder i kørestol.
– Anden grund til at der skal tages ekstra hensyn.

Armbåndet er med til at vise vores frivillige personale og andre koncertgæster, at der skal tages et ekstra hensyn til dig. Det er ikke nødvendigt at fremvise legitimation eller andre papirer, for at få udleveret et armbånd.

Har du spørgsmål til handicapparkering?

Kontakt gerne Anders Berenth fra Muskelsvindfonden på mobil 22 42 73 12 eller på anders@musk.dk. Han kan også fortælle dig, hvordan du herefter lettest kommer ind på selve koncertarealet. Skriv gerne i første omgang en mail, så vender Anders tilbage med svar eller ringer til jer.

Ledsager

Er du handicappet og har et ledsagerkort, kan du altid få én hjælper med gratis på Grøn Koncert. Ledsagerkortet skal fremvises ved indgangen. Nærmere information om ledsagerkort kan findes her.

Opladning af kørestol

Vi kan ikke garantere, at du kan oplade din el-kørestol på pladsen. Derfor anbefaler vi, at du gør dette hjemmefra.

Podium for kørestolsbrugere

Ved Muskelsvindfondens telt til højre for Grøn Scene, er der indrettet et podium, hvorfra kørestolsbrugere har bedre udsyn til Grøn Scene. Alle kørestolsbrugere samt ledsagere er velkommen til at benytte dette podium.

Regler på koncertpladsen

Husk billede-ID

På Grøn serverer vi kun alkohol til personer på 18 år og derover. Husk derfor et gyldigt billede-ID, hvis du ønsker at nyde alkohol til Grøn. Billed-ID skal vises i barerne på pladsen.

Følgende betragtes som gyldigt ID:

 • PAS
 • Kørekort
 • Bankernes ID kort
 • Kommunernes ID kort for unge
 • Dankort/hævekort MED billede sammen med sygesikring
 • Militær ID
 • Studiekort til videregående uddannelse (IKKE STX, HTX og lign.)

Sikkerhed

Alle former for vold eller trusler om vold mod vores servicepersonale eller eventvagter medfører øjeblikkelig bortvisning. Alle former for aggressiv adfærd er forbudt. Der skal udvises størst muligt hensyn til de øvrige koncertgæster og til vores medarbejdere.

Eventvagternes anvisning skal efterkommes uden tøven.

Ingen adgang for:

 • Tydeligt berusede personer
 • Gæster, som bærer rygmærker eller anden rocker/banderelateret afmærkning

Følgende må ikke medbringes på koncertpladsen:

 • Våben eller våbenlignende genstande
 • Drikkevarer (undtagen vand)
 • Flasker
 • Telte
 • Pavilloner
 • Paraplyer
 • Parasoller
 • Trækvogne
 • Flag
 • Bannere eller bannerstænger
 • Fyrværkeri eller laserpenne
 • Grill og lignende
 • Hunde eller andre dyr
 • Øl-bong
 • Køleelementer

Billetter

Det er både muligt at købe din billet til Grøn 2023 online her, eller du kan købe din billet fysisk i alle føtex- og Bilka butikker rundt om i landet.

Når du kommer til koncertpladsen, skal du ved indgangen fremvise din billet på telefonen eller på print. Billetten skal være gyldig, og giver adgang for 1 person. Kun visiterede gæster får adgang.

Paraplyer

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at medbringe paraplyer på koncertpladsen. Skulle det mod forventning regne på koncertdagen, er du meget velkommen til at medbringe et regnslag, hvilket også kan købes ved indgangen.

Køb af alkohol

Det er kun personer over 18 år, som kan købe alkohol. Husk dit billede-ID.
Det er ikke tilladt for voksne over 18 år at købe eller udlevere alkohol til unge under 18 år.

Lydniveau på pladsen

Der er ingen love eller regler i Danmark, der regulerer, hvor højt man må spille over for et publikum. Kun naboer og medarbejdere beskyttes i henholdsvis miljø- og arbejdsmiljølovgivningen.

Vi oplever dog et stigende fokus fra de lokale myndigheder i forhold til stillingstagen på området angående lydpolitik samtidig med, at vi ønsker at sikre den optimale oplevelse for såvel koncertgæster som for medarbejdere og samarbejdspartnere på koncertpladserne.

Derfor har vi på Grøn indført følgende retningslinjer for lydniveau:

Det maximale gennemsnitlige lydniveau for hver kunstner må max. være 100 db målt over 15 minutter ved mikserpositionen. Der er ved begge sceners Front of House opstillet en lydmåler (10 EaZy), der skal hjælpe lydteknikeren til at overholde grænserne.

I de koncertbyer, hvor der af myndighederne gives enten mundtligt eller skriftligt forbud mod et lavere db, vil dette til enhver tid være gældende frem for de ovenstående 100 db.

Det vil være muligt at købe ørepropper på Grøn Koncert i boder/barer.

Der kan forekomme stroboskoplys under enkelte optrædener.

Crowd-surfing

Crowd-surfing er strengt forbudt.

Foto og video

Du må ikke medbringe kameraudstyr eller optageudstyr til professionelt brug. Grøn tillader kameraer, såfremt fotos kun er til privat og ikke-kommercielt brug.

Euforiserende stoffer

Anvendelse, besiddelse eller salg af euforiserende stoffer er forbudt.

Mad og drikke

Mad til særlige hensyn

På Grøn tilbyder vi mad til dem, som ønsker, vegetarisk, vegansk, glutenfri eller lactosefrit. Vi har derfor lavet en oversigt over de forskellige boder – vær obs. på, at det ikke er alle boderne, som er i alle byerne.

Vegetar

 • Burger og Fritter
 • Tacopop
 • Lima
 • Jakobsens Pita
 • Bubble Waffle
 • Køkken Piraterne
 • Holy Crepe
 • Umami Burger
 • Tasty Thai
 • The Fish Project
 • Faour

Vegansk

 • Tacopop
 • Lima
 • Jakobsens Pita
 • Køkken Piraterne
 • The Fish Project (Kun fritter)
 • Faour

Glutenfri

 • Hansens Is
 • Tacopop (Nachos)
 • Jakobsens Pita (Salatbowl)
 • Tasty Thai

Lactosefri

 • Tacopop
 • Jakobsens Pita
 • Køkken Piraterne
 • Faour

 

Hvad kan jeg få at spise på Grøn?

Grøn tilbyder et stort udvalg af mad og måltider, der både imødekommer den lille snacksult og den glubende sult, hvor kun en burger kan gøre arbejdet. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af lækre måltider, og sortimentet tæller blandt andet saftige burgere, lækre pitabrød, sprøde pomfritter, eksotiske thairetter og gode danske klassikere som hotdogs og flæskestegssandwich.
På pladsen tilbyder vi også et udvalg af vegetarretter og veganske alternativer, og flere af vores stader tager hensyn til forskellige allergener. Find ud af hvilke madboder der besøger lige præcis din koncertby på hver byside, og læs også hvilke madboder der tilbyder vegetariske, veganske og allergene-venlige måltider.

Al overskuddet i madboderne går til Muskelsvindfonden.

Velbekomme!

Hvilke drikkevarer kan jeg købe på Grøn?

På koncertpladsen kan du købe følgende:

 • Grøn Tuborg og Tuborg Classic
 • Diverse specialøl
 • Alkoholfri øl
 • Bluetail cocktails
 • Pure shots
 • Coca Cola, Coca Cola Zero, Tuborg Squash og Kildevæld
 • Merrild kaffe

Al overskud fra salg i boderne går til Muskelsvindfondens arbejde.

Må jeg medbringe mad og drikkevarer?

Du er velkommen til at medbringe din egen mad, men husk at det ikke er tilladt at medbringe knive. Det er desuden ikke tilladt at medbringe drikkevarer, postevand undtaget. Andre drikkevarer end vand vil blive konfiskeret ved indgangen.

Vandposter

Rundt omkring på koncertpladsen finder du vandposter, hvor du kan fylde din medbragte vandflaske med postevand – ganske gratis.

Pant

Pantbodens åbningstider

Pant- og Værdikortboden er åben fra 13.00-21.30. Vi opfordrer derfor, at du panter senest klokken 21.00, så du kan nå at pante inden boden lukker.

Panten indsættes direkte på dit betalingskort eller på et værdikort.

Genbrugsglas og pant

Et genbrugsglas koster 5 kr. (4 kr. går til produktion, transport, vask, 1 kr i pant) Glasset kan byttes til et rent i baren for 0 kr. Medbringer du flere glas trækkes værdien (5 kr./glas) fra dit næste køb.

Når du er færdig med glasset, kan du enten:

 • Donere din pant (1 kr.) til Muskelsvindfondens Plads til forskelle-pris, ved at aflevere dit glas i en af genbrugsbeholderne ude på pladsen.
 • Få udbetalt din pant (1 kr.) ved at indlevere dit glas i pantboden på pladsen. Panten kan ikke udbetales i baren.

Hvorfor bruger I genbrugsglas?

På Grøn er engangskrusene byttet ud med genbrugsglas. Det gør vi for at bidrage til at reducere plastikaffald. Du kan bruge brugte glas og kander til at handle drikkevarer for i baren eller få udbetalt panten i pantboden.

Genbrugskander og pant

En genbrugskande koster 20 kr. (18 kr. går til produktion, transport, vask, 2 kr. i pant). Kanden kan byttes til en ren i baren for 0 kr. Medbringer du flere kander trækkes værdien (20 kr./kande) fra dit næste køb.

Når du er færdig med kanden, kan du enten:

 • Donere din pant (2 kr.) til Muskelsvindfondens Plads til forskelle-pris ved at aflevere dit glas i en af donationsbeholderne ude på pladsen.
 • Få udbetalt din pant (2 kr.) ved at indlevere din kande i pantboden på pladsen. Panten kan ikke udbetales i baren.

Hvordan udbetaler I penge for pant?

Pant tilbagebetales i vores Pant- og Værdikortbod og bliver indsat direkte på et betalingskort eller et værdikort. Pant- og Værdikortboden er åben fra 13.00-21.30. Vi opfordrer derfor, at du panter senest klokken 21.00, så du kan nå at pante inden boden lukker.

Har du indsamlet pant, men har ikke noget betalingskort, udbetaler vi pengene på et værdikort, som kan bruges i alle barer og boder.

Ønsker du efterfølgende pengene udbetalt, kan du kontakte Muskelsvindfonden på reception@muskelsvindfonden.dk eller på tlf. 89 48 22 22 i tidsrummet 9.00-15.00 (fredag 9.00-14.00).og oplyse dit kontonummer samt kortnummeret fra værdikortet. Herefter vil restsaldoen blive overført til din konto.

Børn og unge på Grøn

Husk billede-ID

På Grøn serverer vi kun alkohol til personer på 18 år og derover. Husk derfor et gyldigt billede-ID, hvis du ønsker at nyde alkohol til Grøn. Billed-ID skal vises i barerne på pladsen.

Følgende betragtes som gyldigt ID:

 • PAS
 • Kørekort
 • Bankernes ID kort
 • Kommunernes ID kort for unge
 • Dankort/hævekort MED billede sammen med sygesikring
 • Militær ID
 • Studiekort til videregående uddannelse (IKKE STX, HTX og lign.)

Børn og unge på Grøn

På Grøn skaber vi rammerne for en god og tryg koncertoplevelse. Her er der plads til alle aldre; både børn, unge og voksne mennesker.

Børn til og med 7 år kommer gratis ind på Grøn, så længe barnet er ledsaget af en voksen. Det er den voksnes ansvar at holde øje med de børn, vedkommende har med. I informationen i indgangen udleverer vi armbånd til børn, hvorpå der kan skrives telefonnummer. Det er en stor fordel, hvis barnet bliver væk på pladsen, da I så kan ringes op.

8-17 årige er også mere end velkomne på Grøn. Vi opfordrer forældre til at tage med de unge til koncerten. Tag et tæppe eller en festivalstol med, og find en base på pladsen, som de kan møde jer ved. Og nyd så ellers musikken – vi har et bredt program, så der er noget for enhver smag!

Åbningstider

Glemte sager

Fundne genstande såsom nøgler, punge, telefoner etc. opbevares i løbet af koncerten i informationen ved ind – og udgangen. Umiddelbart efter koncertens afslutning overdrages genstandene til politiet, der herefter behandler det som hittegods.

Genstande, der bliver fundet i forbindelse med oprydningen af pladsen afleveres også som hittegods lokalt i den enkelte by. Find dit hittegodskontor her: Politikredse | Politi

Kontakt os

Kontakt os på +45 22 65 24 87 , hvor vi er tilgængelige fra d. 21/7 til d. 31/7

Ind/ud-armbånd

I Informationen kan du købe et Ind/ud-armbånd for 50 kr. som gør det muligt for dig at forlade pladsen og komme igen, hvis du evt. skal hente noget i bilen.

Hvornår åbner og lukker koncertpladsen?

Koncertpladsen åbner kl. 13.00 – sidste koncert slutter kl. 21.30.

Betaling på koncertpladsen

Hvilke betalingskort kan jeg benytte?

I alle vores barer og boder kan du benytte følgende kort:

 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • American Express
 • CUP
 • Eurocard
 • JCB International
 • Mastercard

Kan jeg bruge mobilepay?
Nej, du kan ikke betale direkte med MobilePay. I Pant- og Værdikortboden kan du dog indsætte penge på et værdikort via MobilePay. Værdikortet kan bruges i alle faste boder.

Grøn er kontantløs, hvad betyder det?

Det betyder, at det ikke er muligt at betale med kontanter på pladsen. Hvis du kun har kontanter med til Grøn, så har vi selvfølgelig også en løsning til dig. I vores pantbod kan vi sætte dine kontanter ind på et værdikort, som du kan anvende overalt på pladsen.

Hvordan får jeg restsaldoen på mit værdikort retur?

For tilbagebetaling af restsaldo skal du henvende dig i Pant- og Værdikortboden, her kan de overføre pengene til dit betalingskort. Det er desværre ikke muligt at tilbagebetale restsaldoen i kontanter eller refundere via MobilePay.

Har du ikke et betalingskort, skal du henvende dig til Muskelsvindfonden på reception@muskelsvindfonden.dk eller på 89 48 22 22 og oplyse dit kontonummer samt kortnummeret fra værdikortet. Herefter vil restsaldoen blive overført til din konto.

Hvad gør jeg, hvis jeg mister mit værdikort?

Når du køber dit værdikort i pantboden, opfordres du til at fotografere kortnummeret på bagsiden af kortet, så du har det, hvis du taber kortet. Er uheldet ude, kontakter du straks pantboden, som sørger for at lukke kortet og overføre din restsaldo til et nyt kort.

Hvad sker der, hvis internettet bryder sammen?

Vi har generelt meget få nedbrud på vores internetforbindelse, men dankortterminalerne virker heldigvis også offline.

I tilfælde af længere nedbrud kan gæster med debetkort, f.eks. VISA Electron, henvende sig i serviceboden, hvor de med dette kort kan købe et værdikort, som kan bruges i alle boder.

Toiletforhold

Handicaptoiletter

Der er flere handicaptoiletter fordelt på alle pladser. Ved handicappodiet på siden af Grøn Scene findes to handicaptoiletter, hvor et af dem er med briks, lift og toiletstol (medbring gerne eget sejl). Derudover vil der altid være et handicaptoilet ved indgangen. For at benytte dette skal du have nøglen fra Informationen. De andre toiletter vil være placeret forskellige steder på pladsen, hvilket vil fremgå af kortet på hver byside. Har du spørgsmål til placering eller brug af handicaptoiletter, kan du henvende dig i Informationen i indgangen eller ved handicappodiet, hvor der vil være hjælp at finde.

Vi gør alt for at holde kø tiden ved toiletterne nede, fordi vi ved, at det er sjovere at høre musik med vennerne. Det kan dog tage tid at bevæge sig rundt på pladsen, og vi anbefaler derfor, at man går på toilettet i god tid.

Mindre kø til årets Grøn Koncert

På Grøn er der placeret toiletøer i hvert hjørne af pladsen. Vi har forbedret toiletterne og antallet af toiletterne i år. Derudover har vi etableret et kø-knuser-hold, der vil gå rundt ved toiletterne for at hjælpe med at finde toiletområder med mindst kø og sikre, at alle toiletter bliver brugt. Der er desuden et trafiklys tilknyttet hvert område med toiletter, der indikere hvor lang kø der er. På den måde kan du hurtigt skabe dig et overblik over kø-situationen og gå videre til næste toilet-område.

Vis hensyn

På Grøn er der plads til alle – også til dem, som har et synligt eller usynligt handicap. Du kan derfor få udleveret et “Vis hensyn” armbånd i informationen ved vores indgang til koncertpladsen, hvis du f.eks.:

– Grundet sygdom, har akut brug for et toilet.
– Oplever angst.
– Sidder i kørestol.
– Anden grund til at der skal tages ekstra hensyn.

Armbåndet er med til at vise vores frivillige personale og andre koncertgæster, at der skal tages et ekstra hensyn til dig. Det er ikke nødvendigt at fremvise legitimation eller andre papirer, for at få udleveret et armbånd.

Handicaptoiletter på Tårnby-pladsen

På Tårnby-pladsen er handicaptoiletterne placeret følgende steder:

1. Ved indgangen finder du et handicaptoilet med lift (medbring eget sejl). Ved benyttelse skal du spørge i Informationen.
2. Ved handicappodiet på siden af Grøn Scene finder du to handicaptoiletter (medbring eget sejl).
3. Ved toiletøen på siden af NOVA-scenen finder du et handicaptoilet.
4. Derudover er der også placeret et handicaptoilet i vores gæsteområde samt backstage til vores frivillige.

Handicaptoiletter på Kolding-pladsen

På pladsen i Kolding er handicaptoiletterne placeret følgende steder:

1. Ved indgangen finder du et handicaptoilet med lift (medbring eget sejl). Ved benyttelse skal du spørge i Informationen.
2. Ved handicappodiet på siden af Grøn Scene finder du to handicaptoiletter (medbring eget sejl).
3. Ved toiletøen på siden af NOVA-scenen finder du et handicaptoilet.
4. Derudover er der også placeret et handicaptoilet i vores gæsteområde samt backstage til vores frivillige.

Handicaptoiletter på Aarhus-pladsen

På pladsen i Aarhus er handicaptoiletterne placeret følgende steder:

1. Ved indgangen finder du et handicaptoilet med lift (medbring eget sejl). Ved benyttelse skal du spørge i Informationen.
2. Ved handicappodiet på siden af Grøn Scene finder du to handicaptoiletter (medbring eget sejl).
3. Ved toiletøen til venstre for NOVA-scenen (forestil dig, at du står med ryggen til Grøn Scene) finder du et handicaptoilet.
4. Derudover er der også placeret et handicaptoilet i vores gæsteområde samt backstage til vores frivillige.

Handicaptoiletter på Aalborg-pladsen

På pladsen i Aalborg er handicaptoiletterne placeret følgende steder:

1. Ved indgangen finder du et handicaptoilet med lift (medbring eget sejl). Ved benyttelse skal du spørge i Informationen.
2. Ved handicappodiet på siden af Grøn Scene finder du to handicaptoiletter (medbring eget sejl).
3. Ved toiletøen til venstre for NOVA-scenen (forestil dig, at du står med ryggen til Grøn Scene) finder du et handicaptoilet.
4. Derudover er der også placeret et handicaptoilet i vores gæsteområde samt backstage til vores frivillige.

Handicaptoiletter på Esbjerg-pladsen

På pladsen i Esbjerg er handicaptoiletterne placeret følgende steder:

1. Ved indgangen finder du et handicaptoilet med lift (medbring eget sejl). Ved benyttelse skal du spørge i Informationen.
2. Ved handicappodiet på siden af Grøn Scene finder du to handicaptoiletter (medbring eget sejl).
3. Ved toiletøen til højre for NOVA-scenen (forestil dig, at du står med ryggen til Grøn Scene) finder du et handicaptoilet.
4. Derudover er der også placeret et handicaptoilet i vores gæsteområde samt backstage til vores frivillige.

Handicaptoiletter på Odense-pladsen

På pladsen i Odense er handicaptoiletterne placeret følgende steder:

1. Ved indgangen finder du et handicaptoilet med lift (medbring eget sejl). Ved benyttelse skal du spørge i Informationen.
2. Ved handicappodiet på siden af Grøn Scene finder du to handicaptoiletter (medbring eget sejl).
3. Ved toiletøen til højre for NOVA-scenen (forestil dig, at du står med ryggen til Grøn Scene) finder du et handicaptoilet.
4. Derudover er der også placeret et handicaptoilet i vores gæsteområde samt backstage til vores frivillige.

Handicaptoiletter på Næstved-pladsen

På pladsen i Næstved er handicaptoiletterne placeret følgende steder:

1. Ved indgangen finder du et handicaptoilet med lift (medbring eget sejl). Ved benyttelse skal du spørge i Informationen.
2. Ved handicappodiet på siden af Grøn Scene finder du to handicaptoiletter (medbring eget sejl).
3. Ved toiletøen til højre for NOVA-scenen (forestil dig, at du står med ryggen til Grøn Scene) finder du et handicaptoilet.
4. Derudover er der også placeret et handicaptoilet i vores gæsteområde samt backstage til vores frivillige.

Handicaptoiletter på Valby-pladsen

På pladsen i Valbyparken er handicaptoiletterne placeret følgende steder:

1. Ved indgangen finder du et handicaptoilet med lift (medbring eget sejl). Ved benyttelse skal du spørge i Informationen.
2. Ved handicappodiet på siden af Grøn Scene finder du to handicaptoiletter (medbring eget sejl).
3. Ved toiletøen til højre for NOVA-scenen (forestil dig, at du står med ryggen til Grøn Scene) finder du et handicaptoilet.
4. Derudover er der også placeret et handicaptoilet i vores gæsteområde samt backstage til vores frivillige.

Transport

Offentlig transportmuligheder til Odense

Er du mere til at tage bussen ud til koncertpladsen i Odense, så er FynBus gået sammen med Arriva og DSB om transport tur/retur med tog og bus fra hele Fyn og Langeland til kun 75 kroner. Læs mere om tilbuddet her. 

Offentlig transportmuligheder til Næstved

Hvis du er interesseret i at tage bussen til koncertpladsen i Næstved, kan du tage Koncertbussen.dk, da de tilbyder transport til- og fra koncertpladsen i Næstved.

Offentlig transportmuligheder til Esbjerg

Hvis du vil tage bussen til Grøn i Esbjerg, er det muligt at tage bussen med Sydtrafiks eventbilletter direkte til- og fra koncertpladsen. Her kan du købe tre forskellige billetter, som gælder til følgende transportmuligheder i Esbjerg: Grøn S – en by-/shuttlebus, Grøn M – en by-/shuttlebus og regional-/lokalbus, eller Grøn XL – en by-/shuttlebus, regional-/lokalbus og X-busser – alle i Sydtrafiks område. Billetterne kan købes i Sydtrafiks app.

Offentlig transportmuligheder til Aarhus

Hvis offentlig transport er mere din stil, opfordrer vi dig til at tjekke rejseplanen for at undersøge, hvordan du nemmest kommer fra din dør til koncertpladsen.

Til Grøn Aarhus er vi så heldige, at Midttrafik indsætter ekstra 2A busser, som kører fra Park Allé til Paludan Mûllers Vej/Marienlystvej.

Når du skal til koncerten, kører Linje 2A fra Park Allé, hvor der er opstillet et Koncertbusstoppested. Busserne kører med korte mellemrum mellem kl. 12.30 og 16.00. Når du skal fra koncerten, kører Linje 2A fra Koncertbusstoppestedet på Paludan-Müllers Vej til Park Allé. Busserne kører mellem kl. 18.00 og 22.00. Busserne standser ved alle 2A’s vanlige stoppesteder både tur- og retur.

Se busruten, tiderne og køb dine billetter her.

Offentlig transportmuligheder Kolding

Det er derudover også muligt at tage bussen med Sydtrafiks eventbilletter direkte til- og fra koncertpladsen. Her kan du købe tre forskellige billetter, som gælder til følgende transportmuligheder i Kolding: Grøn S – en by-/shuttlebus, Grøn M – en by-/shuttlebus og regional-/lokalbus, eller Grøn XL – en by-/shuttlebus, regional-/lokalbus og X-busser – alle i Sydtrafiks område. Billetterne kan købes i Sydtrafiks app.

Grøn Valby adresse

Adressen på Grøn Valby er Hammelstrupvej 98, 2450 Kbh SV.

Grøn Næstved adresse

Adressen på Grøn Næstved er Holsted Alle 100, 4700 Næstved.

Grøn Odense adresse

Adressen på Grøn Odense er Broløkkevej 5, 5250 Odense SV.

Grøn Esbjerg adresse

Adressen på Grøn Esbjerg er Velbækvej 48, 6705 Esbjerg.

Grøn Aalborg adresse

Adressen på Grøn Aalborg er Hvorup Kirkevej 17, 9400 Nørresundby.

Grøn Aarhus adresse

Adressen på Grøn Aarhus er Marienlystvej 48, 8200 Aarhus N.

Grøn Kolding adresse

Adressen på Grøn Kolding er Hylkedalvej, Seest, 6000 Kolding.

Grøn Tårnby adresse

Adressen på Grøn Tårnby er Øresundsparken, Hedegaardvej 88, 2300 Kbh S

 

Fælleskørsel til Grøn Valby

Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.

Kørselsvejledning til pladsen i Valby

Fra syd: Ved motorvejen mellem Hundige og Ishøj, kør på motorring 04 væk fra E47 / E55 til Ishøj og Taastrup. Vejen deler sig mod henholdsvis Tåstrup og Vallensbaek / Kbh.V. Bliv til højre på motorvej 21, København. Efter motorvejen fortsæt ligeud på ring 02, Folehaven og Ellebjergvej. Du finder parkering til højre ved Valbyhallen.

Fra Holbæk motorvejen:  Når Holbækmotorvejen deler sig i motoring 04 og motorvej 21, kør da på 21’eren. Fortsæt med motorvej 21. Efter motorvejen fortsæt ligeud på ring 02, Folehaven og Ellebjergvej. Du finder parkering til højre ved Valbyhallen.

Fra nord:  Fra motorvej 19, fortsæt forbi Glostrup / Brøndbyøster. Kør mod motorvej 21. Efter motorvejen fortsæt ligeud på ring 02, Folehaven og Ellebjergvej. Du finder parkering til højre ved Valbyhallen.

Parkering i Valby

Hvis du kommer i bil til Grøn Valby, finder du parkeringspladsen ved Valby Hallen. Der er begrænset parkering ved Valby Hallen, så vi anbefaler at du benytter dig af offentlig transport. Derudover er der mulighed for parkering ved:

 • Rosenhaven
 • Langs Hammelstrupvej ved legepladsen og hen mod H/F Sundbo
 • 3 handicappladser ved H/F Sundbo
 • Ved Bergmanns Have (indkørsel fra Gl. Køge Landevej)

Vi gør på samme tid også opmærksom på, at det ikke er muligt at parkere i Valbyparken grundet ændrede parkeringsregler fra København kommune.

Fælleskørsel til Grøn Næstved

Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.
Ønsker du at finde offentlig transport? Koncertbussen.dk tilbyder transport til- og fra Grøn i Næstved.

Kørselsvejledning til pladsen i Næstved

Fra Slagelse: Kør ad hovedvej 22 til Omfartsvejen, Ring Nord. Følg skiltningen ad Ring Nord

Fra Ringsted:  Tag hovedvej 14 til Næstved. I rundkørslen efter Symfonien tages afkørslen Holsteds Allé.

Fra motorvej E47 / E55: Tag afkørsel 37 og kør ad hovedvej 54 mod Næstved. Ved Næstved Storcenter drej ind på Holsted Allé.  Kør ligeud af Holsted Allé. Parkeringsområdet er på højre hånd.

Parkering i Næstved

Til Grøn Næstved er der mulighed for parkering langs Holsted Allé, som ligger placeret ved siden af Næstved Storcenterets p-plads. Derudover har vi begrænset handikap parkering ved hovedindgangen.

Fælleskørsel til Grøn Odense

Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.

Kørselsvejledning til pladsen i Odense

Fra motorvej E20 mod Odense til parkeringsområdet ved Falen/Mågebakken: Følg motorvej E20 til Odense. Tag afkørsel 52 mod Odense SV. Følg Assensvej mod Odense. Drej til venstre ad Sanderumvej og drej derefter til højre ind på Falen og til venstre ind på parkeringsområdet.

Fra Vest til parkeringsområdet ved hovedindgangen (forbeholdt handicapparkering): Tag motorvejen til Odense. Kør fra ved afkørsel 53, mod Odense V ved Blommelyst. Følg Middelfartvej (vej 161) mod Odense. Følg vejen til højre ad Kløvermosevej (Ring 2 / O 2). Drej til højre ind på Falen, og så til venstre på Travbanevej. Drej til venstre på Clausen Avenue, og så til venstre ad Østergårds Alle. Drej til højre ved enden af Østergårds Allé, og følg instruktionerne fra Hjemmeværnet.

Fra Øst til parkeringsområdet ved hovedindgangen (forbeholdt handikapparkering): Tag motorvejen mod Odense. Tag afkørsel 51 mod Odense S (den store rundkørsel). Kør ad Dalumvej (anden afkørsel i rundkørslen). Kør lige ud I trafikkrydset Dalumvej / Clausen Allé. Drej til højre på Østergårds Allé. Drej til højre ved enden af Østergårds Allé, og følg herefter instruktionerne fra hjemmeværnet.

Parkering i Odense

Til Grøn Odense har vi to parkeringspladser. Den ene finder du ved hovedindgangen, som er forbeholdt handicapparkering. Den anden finder du i krydset mellem Falen og Mågebakken. Følg skiltningen for at finde parkeringsområderne.

Fælleskørsel til Grøn Esbjerg

Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.

Det er derudover også muligt at tage bussen med Sydtrafiks eventbilletter direkte til- og fra koncertpladsen. Her kan du købe tre forskellige billetter, som gælder til følgende transportmuligheder i Esbjerg: Grøn S – en by-/shuttlebus, Grøn M – en by-/shuttlebus og regional-/lokalbus, eller Grøn XL – en by-/shuttlebus, regional-/lokalbus og X-busser – alle i Sydtrafiks område. Billetterne kan købes i Sydtrafiks app.

Kørselsvejledning til pladsen i Esbjerg

Følg motorvej E20 til den slutter i Esbjerg. Drej til højre mod Esbjerg centrum (vej nr. 24 eller E20). Kør ad Tjæreborgvej. Tag første afkørsel i rundkørslen (Jernevej). Drej til højre ved Darumvej. Følg skiltningen til parkeringsarealet.

Parkering i Esbjerg

Du finder parkeringspladsen ved hovedindgangen på Darumvej.

Fælleskørsel til Grøn Aalborg

Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.

Kørselsvejledning til pladsen i Aalborg

– Fra Hirtshals:  Følg motorvej E 39. Tag afkørsel 10. Drej til højre ind på Gammel  Høvej. Fortsæt ad vejen til næste rundkørsel. Tag første afkørsel ad Høvejen i rundkørslen. Drej til venstre ad Hvorup Kirkevej. Følg skiltningen til parkeringsområdet.

– Fra Blokhus:  Kør ad Vesterhavsvej ind I rundkørselen og tag første afkørsel ad Omfartsvejen. Kør ligeud, og fortsæt mod Aalborg i de næste tre rundkørsler (to i Aabybro, én i Vadum). Fortsæt ad Høvejen i den fjerde rundkørsel. Følg Høvejen og drej til højre på Hvorup Kirkevej. Følg skiltningen til parkeringsområdet.

– Fra Frederikshavn:  Følg motorvej E45. Tag afkørsel 20. Tag den tredje afkørsel I rundkørslen ad Old Høvej. Fortsæt til næste rundkørsel. Tag første afkørsel ad Høvejen i rundkørslen. Drej til venstre ad Hvorup Kirkevej. Følg skiltningen til parkeringsområdet.

– Fra Aalborg: Efter Limfjordsbroen drej til højre ad Østerbrogade. Fortsæt på Østergade  til Hjørringvej. Fortsæt ad Hjørringvej og drej til ventre på Høvejen. Følg Høvejen og drej til venstre på Hvorup Kirkevej. Følg skiltningen til parkeringsområdet.

– Fra Hobro: Følg motorvej E45 gennem Limfjordstunnelen. Tag afkørsel 20 mod Thisted. Fortsæt lige ud af Høvejen 400 m. Tag anden afkørsel I rundkørslen. Følg Høvejen I ca. 1,5 km. Drej til venstre på Hvorup Kirkevej. Følg skiltningen til parkeringsområdet.

Parkering i Aalborg

Du finder parkeringspladsen på hjørnet mellem Høvejen og Hvorup Kirkevej.
Har du spørgsmål til handicapparkering, så læs mere her.

Taxa til Grøn Aarhus

På hjørnet af Herredsvej/Paludan Müllers vej er der taxaholdeplads.

Fælleskørsel til Grøn Aarhus

Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.

Kørselsvejledning til pladsen i Aarhus

Hvis du kommer ad Viborgvej: Drej ved Havkærvej i nordlig retning. Drej ud af første afkørsel til højre ad Blomstervej. Fortsæt til højre ad Marienslystvej til parkeringsareal 1.

Hvis du kommer fra Århus midtby: Kør via Hasle Ringvej O2, nord på ad Paludan-Müllers vej og følg skiltning til parkeringsareal 2 bag Firmasport.

Hvis du kommer fra Åbyhøj, Viby eller Århus syd: Kør via Viby ringvej til Åby ringvej ligeud af denne indtil du møder Paludan-Müllers vej, og drej til venstre, hvorefter du følger skiltningen til parkeringsareal 2 bag Firmasport.

Parkering i Aarhus

I Aarhus er der to parkeringsområder tilknyttet Grøn-pladsen. Den ene parkeringsplads ligger langs Marienlystvej på den modsatte side af koncertpladsen. Dog vil vi gøre opmærksom på, at p-pladsen kan blive lukket, hvis der kommer for mange gæster. Den anden parkeringsplads ligger bag Firmasport på Paludan-Müllers vej. Der vil være skilte i området, der viser vej. Får man et lift, og skal afleveres til koncertpladsen, har vi etableret et Kiss and Ride på Paludan-Müllers vej. Dette er samme sted, som busserne fra midtbyen også har drop-off placering.

Ankommer I i en større gruppe i bus henviser vi til busparkering ved Aarhus Firmasport: Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus N.

Fælleskørsel til Grøn Kolding

Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore, hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.

Kørselvejledning til pladsen i Kolding

Kørsel til koncerten foregår primært via motorvejsafkørsel 65, Kolding Syd. Fortsæt på Tankedalsvej mod vest (væk fra Kolding). Efter ca. 3,5 km. drej til højre ad Hylkedalvej mod Kolding / øst. Fortsæt indtil koncertpladsen kommer på højre side.

Parkering i Kolding

Til Grøn Kolding finder du parkeringen ved hovedindgangen på Hylkedalsvej. Her er der også handicapparkering. Parkering koster 40 kr.
Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at parkere i de omkringliggende gader, men kun på parkeringspladsen.

Offentlig transportmuligheder til Tårnby

Hvis offentlig transport er mere din stil, opfordrer vi dig til at tjekke rejseplanen for at undersøge, hvordan du nemmest kommer fra din dør til koncertpladsen.

Fælleskørsel til Grøn Tårnby

Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.

Handicapparkering

Orientér dig på det specifikke bykort for at finde handicapparkeringen. Du kan finde de enkelte bykort her:

Tårnby
Kolding
Aarhus
Aalborg
Esbjerg
Odense
Næstved
Valby

Du kan finde kørselsvejledninger til alle byer inden på bysiderne. Adgang til handicapparkering gælder udelukkende gæster med handicapparkeringskort.

Har du yderligere spørgsmål til handicapparkeringen, kan du sende en mail til groen@muskelsvindfonden.dk.

Vær desuden opmærksom på, at pladserne ikke alle er asfalterede, og det derfor kan tage noget tid at komme frem til parkeringspladsen.