Kolding

22/07/2022 - Hylkedalvej

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Køb billet

Program

Nova Scenen - Kl. 13:25

Andreas Odbjerg

Grøn Scene - Kl. 14:15

Carpark North

Nova Scenen - Kl. 15:15

Tessa

Grøn Scene - Kl. 16:05

Phlake

Nova Scenen - Kl. 17:05

Drew Sycamore

Grøn Scene - Kl. 18:00

D-A-D

Nova Scenen - Kl. 19:15

Christopher

Grøn Scene - Kl. 20:20

Suspekt

Grøn Scene

Kl. 14:15

Carpark North

Kl. 16:05

Phlake

Kl. 18:00

D-A-D

Kl. 20:20

Suspekt

Nova Scenen

Kl. 13:25

Andreas Odbjerg

Kl. 15:15

Tessa

Kl. 17:05

Drew Sycamore

Kl. 19:15

Christopher

Kolding

Festivalplads

Til Grøn i Kolding holder vi til på Hylkedalvej, Seest, 6000 Kolding.

Vi åbner koncertpladsen kl. 13.00 og lukker den igen kl. 21.30.

Mad og drikke

Hvad kan jeg få at spise på Grøn?

Grøn tilbyder et stort udvalg af mad og måltider, der både imødekommer den lille snacksult og den glubende sult, hvor kun en burger kan gøre arbejdet. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af lækre måltider, og sortimentet tæller blandt andet saftige burgere, lækre pitabrød, sprøde pomfritter, eksotiske thairetter og gode danske klassikere som hotdogs og flæskestegssandwich.
På pladsen tilbyder vi også et udvalg af vegetarretter og veganske alternativer, og flere af vores stader tager hensyn til forskellige allergener. Find ud af hvilke madboder der besøger lige præcis din koncertby her, og læs også hvilke madboder der tilbyder vegetariske, veganske og allergene-venlige måltider.

Al overskuddet i madboderne går til Muskelsvindfonden.

Velbekomme!

Hvilke drikkevarer kan jeg købe på Grøn?

På koncertpladsen kan du købe følgende:

  • Grøn Tuborg, Tuborg RÅ, Tuborg Classic og Guld Tuborg
  • Alkoholfri øl
  • Somersby Cider
  • Coca Cola, Coca Cola Zero, Tuborg Squash, Cocio og Kildevæld
  • Bluetail cocktails
  • Merrild kaffe, the og kakao
  • Smoothies

Al overskud fra salg i boderne går til Muskelsvindfondens arbejde.

Må jeg medbringe mad og drikkevarer?

Du er velkommen til at medbringe din egen mad, men husk at det ikke er tilladt at medbringe knive. Det er desuden ikke tilladt at medbringe drikkevarer, postevand undtaget. Andre drikkevarer end vand vil blive konfiskeret ved indgangen.

Vandposter

Rundt omkring på koncertpladsen finder du vandposter, hvor du kan fylde din medbragte vandflaske med postevand – ganske gratis. Du kan finde vandposterne på pladskortet der er tilknyttet din koncertby her.

Åbningstider

Hvornår åbner og lukker koncertpladsen?

Koncertpladsen åbner kl. 13.00 – sidste koncert slutter kl. 21.30.

Toiletforhold

Mindre kø til årets Grøn Koncert

På Grøn er der placeret toiletøer i hvert hjørne af pladsen. Vi har forbedret toiletterne og antallet af toiletterne i år. Derudover har vi etableret et kø-knuser-hold, der vil gå rundt ved toiletterne for at hjælpe med at finde toiletområder med mindst kø og sikre, at alle toiletter bliver brugt. Der er desuden et trafiklys tilknyttet hvert område med toiletter, der indikere hvor lang kø der er. På den måde kan du hurtigt skabe dig et overblik over kø-situationen og gå videre til næste toilet-område.

Transport

Grøn Kolding adresse

Adressen på Grøn Kolding er Hylkedalvej, Seest, 6000 Kolding.

Fælleskørsel til Grøn Kolding

Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore, hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.

Det er derudover også muligt at tage bussen med Sydtrafiks eventbilletter direkte til- og fra koncertpladsen. Her kan du købe tre forskellige billetter, som gælder til følgende transportmuligheder i Kolding: Grøn S – en by-/shuttlebus, Grøn M – en by-/shuttlebus og regional-/lokalbus, eller Grøn XL – en by-/shuttlebus, regional-/lokalbus og X-busser – alle i Sydtrafiks område. Billetterne kan købes i Sydtrafiks app.

Kørselvejledning til pladsen i Kolding

Kørsel til koncerten foregår primært via motorvejsafkørsel 65, Kolding Syd. Fortsæt på Tankedalsvej mod vest (væk fra Kolding). Efter ca. 3,5 km. drej til højre ad Hylkedalvej mod Kolding / øst. Fortsæt indtil koncertpladsen kommer på højre side.

Parkering i Kolding

Til Grøn Kolding finder du parkeringen ved hovedindgangen på Hylkedalsvej. Her er der også handicapparkering. Parkering koster 40 kr.

Nyheder

Plakaten for Grøn 2022 er fuldendt

Plakaten for Grøn 2022 er fuldendt

Plakaten for dette års Grøn-program er fuldendt og vi kan nu præsentere de 8 danske navne, der kommer og spiller på Grøn 2022.
Phlake og Suspekt spiller på Grøn 2022

Phlake og Suspekt spiller på Grøn 2022

De sidste to navne er tilføjet til dette års musikprogram: Suspekt og Phlake kommer og giver en fænomenal musikoplevelse.
Christopher spiller på Grøn 2022

Christopher spiller på Grøn 2022

Endnu et stærkt, dansk navn er tilføjet til dette års musikprogram - nemlig popikonet Christopher, som er klar til at levere et show fyldt med hits og fed energi.
D-A-D og Drew Sycamore på Grøn 2022

D-A-D og Drew Sycamore på Grøn 2022

Legenderne D-A-D og hitmaskinen Drew Sycamore er nu tilføjet til plakaten, og er klar til at give to store koncertoplevelser til Grøn 2022.
Andreas Odbjerg debuterer på Grøn 2022

Andreas Odbjerg debuterer på Grøn 2022

Endnu et stort dansk navn er nu blevet tilføjet til dette åres musikprogram på Grøn – nemlig Andreas Odbjerg, der vil få sin Grøn debut på årets sommerturné
Grøn er endelig tilbage

Grøn er endelig tilbage

Tessa og Carpark North er de første navne på plakaten
Modtagere af Plads til forskelle-prisen 2021

Modtagere af Plads til forskelle-prisen 2021

Foreningen Diversity Pop-Up har modtaget Plads til Forskelle-prisen 2021, der uddeles af Muskelsvindfonden. VRS, NOVA og Grøn har samlet penge ind til Muskelsvindfondens pris henover sommeren 2021.
Turplanen til GRØN 2022 er klar!

Turplanen til GRØN 2022 er klar!

To år i træk har Grøn måtte aflyse den velkendte danske sommerturné på grund af Covid-19. Derfor er vi ekstra glade for at offentliggøre, at der igen bliver fest og live-musik, når Grøn vender tilbage i 2022.
Samler 100.000 kr. ind til Plads til forskelle-prisen 

Samler 100.000 kr. ind til Plads til forskelle-prisen 

Til trods for aflysningen af sommerens Grøn har Muskelsvindfonden, Grøn, VRS og NOVA fået samlet helt ekstraordinære 100.000, - ind til årets Plads til forskelle-pris.
Mindre plastaffald på Grøn

Mindre plastaffald på Grøn

Grøn går sammen med Tuborg, Northside, Tinderbox, Roskilde og Plastic Change om at erstatte engangsplastølkrus med plastkrus, der kan genbruges.
Bliv praktikant på Grøn

Bliv praktikant på Grøn

Har du et spirende talent for kommunikation, styr på de sociale medier, ved du hvad der spiller på en hjemmeside og er der en skriverkarl gemt i dig?
Grøn 2021 er aflyst

Grøn 2021 er aflyst

Det står nu klart, at Grøn desværre må aflyse sommerens koncertkaravane 2021.