Aarhus

22/07/2023 - Marienlystvej

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Aarhus

Festivalplads

I Aarhus holder Grøn til på
Marienlystvej 48, 8200 Aarhus N.

Vi åbner pladsen kl. 13.00 og lukker den igen kl. 21.30.

Nyheder

Heltecamps modtager Plads til forskelle-prisen 2022

Heltecamps modtager Plads til forskelle-prisen 2022

Sommerferietilbuddet Heltecamps har modtaget Plads til Forskelle-prisen 2022, der uddeles af Muskelsvindfonden. Et initiativ, der skal skabe frirum for familier med børn, der lever med kronisk sygdom, handicap eller er i et længere sygdomsforløb.
Turplanen til Grøn 2023 er klar!

Turplanen til Grøn 2023 er klar!

Grøn er igen i år klar til at rykke på græs og skabe den velkendte Grøn-stemning for både gæster og frivillige! Dette års turné bliver helt særlig, da Tuborg og Muskelsvindfonden kan fejre 40 festlige år med gæsterne.
Grøn præsenterer Suspekt i Parken

Grøn præsenterer Suspekt i Parken

Fredag d. 15. september indtager Suspekt Parken, når vi inviterer hele Danmark til Suspekts største koncert nogensinde i anledning af Grøns 40-års! SKAL DU MED?
Grøn 2022 slutter med et brag!

Grøn 2022 slutter med et brag!

Med 30.000 publikummer til en udsolgt koncertdag i Valbyparken i dag runder Tuborg og Muskelsvindfonden dette års Grøn af.
Grøn i Næstved er udsolgt

Grøn i Næstved er udsolgt

Der bliver fuldt hus i Næstved lørdag d. 30. juli, når 20.000 publikummer gæster pladsen. Vi har tidligere på ugen også meldt udsolgt i Odense og Valby, og turnéens sidste tre dage byder derfor alle på fyldte koncertpladser.
Få billetter tilbage til Grøn i Næstved

Få billetter tilbage til Grøn i Næstved

Første uge har været en kæmpe fest og vi har indtaget Amager, Kolding, Aarhus og Aalborg. Næste uge forsætter vi til Esbjerg, Odense, Næstved og Valby, og det bliver lige så vildt!
Grøn i Odense og Valby er udsolgt

Grøn i Odense og Valby er udsolgt

Grøn er udsolgt i både Odense og Valby. Det bliver en vanvittig fest med den fedeste musik og fantastisk stemning på koncertpladserne.
Få billetter tilbage til Grøn i Valby og Odense

Få billetter tilbage til Grøn i Valby og Odense

Næste uge forsætter koncertkaravanen til Esbjerg, Odense, Næstved og Valby, og vi kan i dag melde om få billetter til koncertdagene i både Odense d. 29. juli og Valby d. 31. juli.
Over 77.000 har festet på Grøn tourens første del

Over 77.000 har festet på Grøn tourens første del

Over 77.000 har festet på Grøn tourens første del, der indtil nu har lagt vejen forbi Amager, Kolding, Aarhus og Aalborg.
Vi er i fuld gang!

Vi er i fuld gang!

Den grønne karavane er i fuld sving, og vi kan ikke vente med at indtage Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og Valby.
Udsolgt til åbningskoncerten på Amager

Udsolgt til åbningskoncerten på Amager

Vi kan nu melde udsolgt til morgendagens åbningskoncert på Amager, hvor 15.000 publikummer har sikret sig billet.
Vores historie

Vores historie

Grøn er fest fest, hygge og kolde øl, men det er også mere end det. Grøn er en fest, der gør en forskel.

Handicapforhold

Har du spørgsmål til handicapparkering?

Kontakt gerne Anders Berenth fra Muskelsvindfonden på mobil 22 42 73 12 eller på anders@musk.dk. Han kan også fortælle dig, hvordan du herefter lettest kommer ind på selve koncertarealet. Skriv gerne i første omgang en mail, så vender Anders tilbage med svar eller ringer til jer.

Mad og drikke

Hvad kan jeg få at spise på Grøn?

Grøn tilbyder et stort udvalg af mad og måltider, der både imødekommer den lille snacksult og den glubende sult, hvor kun en burger kan gøre arbejdet. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af lækre måltider, og sortimentet tæller blandt andet saftige burgere, lækre pitabrød, sprøde pomfritter, eksotiske thairetter og gode danske klassikere som hotdogs og flæskestegssandwich.
På pladsen tilbyder vi også et udvalg af vegetarretter og veganske alternativer, og flere af vores stader tager hensyn til forskellige allergener. Find ud af hvilke madboder der besøger lige præcis din koncertby på hver byside, og læs også hvilke madboder der tilbyder vegetariske, veganske og allergene-venlige måltider.

Al overskuddet i madboderne går til Muskelsvindfonden.

Velbekomme!

Hvilke drikkevarer kan jeg købe på Grøn?

På koncertpladsen kan du købe følgende:

  • Grøn Tuborg og Tuborg Classic
  • Diverse specialøl
  • Alkoholfri øl
  • Bluetail cocktails
  • Pure shots
  • Coca Cola, Coca Cola Zero, Tuborg Squash og Kildevæld
  • Merrild kaffe

Al overskud fra salg i boderne går til Muskelsvindfondens arbejde.

Må jeg medbringe mad og drikkevarer?

Du er velkommen til at medbringe din egen mad, men husk at det ikke er tilladt at medbringe knive. Det er desuden ikke tilladt at medbringe drikkevarer, postevand undtaget. Andre drikkevarer end vand vil blive konfiskeret ved indgangen.

Vandposter

Rundt omkring på koncertpladsen finder du vandposter, hvor du kan fylde din medbragte vandflaske med postevand – ganske gratis.

Åbningstider

Hvornår åbner og lukker koncertpladsen?

Koncertpladsen åbner kl. 13.00 – sidste koncert slutter kl. 21.30.

Toiletforhold

Mindre kø til årets Grøn Koncert

På Grøn er der placeret toiletøer i hvert hjørne af pladsen. Vi har forbedret toiletterne og antallet af toiletterne i år. Derudover har vi etableret et kø-knuser-hold, der vil gå rundt ved toiletterne for at hjælpe med at finde toiletområder med mindst kø og sikre, at alle toiletter bliver brugt. Der er desuden et trafiklys tilknyttet hvert område med toiletter, der indikere hvor lang kø der er. På den måde kan du hurtigt skabe dig et overblik over kø-situationen og gå videre til næste toilet-område.

Handicaptoiletter på Aarhus-pladsen

På pladsen i Aarhus er handicaptoiletterne placeret følgende steder:

1. Ved indgangen finder du et handicaptoilet med lift (medbring eget sejl). Ved benyttelse skal du spørge i Informationen.
2. Ved handicappodiet på siden af Grøn Scene finder du to handicaptoiletter (medbring eget sejl).
3. Ved toiletøen til venstre for NOVA-scenen (forestil dig, at du står med ryggen til Grøn Scene) finder du et handicaptoilet.
4. Derudover er der også placeret et handicaptoilet i vores gæsteområde samt backstage til vores frivillige.

Transport

Offentlig transportmuligheder til Aarhus

Hvis offentlig transport er mere din stil, opfordrer vi dig til at tjekke rejseplanen for at undersøge, hvordan du nemmest kommer fra din dør til koncertpladsen.

Til Grøn Aarhus er vi så heldige, at Midttrafik indsætter ekstra 2A busser, som kører fra Park Allé til Paludan Mûllers Vej/Marienlystvej.

Når du skal til koncerten, kører Linje 2A fra Park Allé, hvor der er opstillet et Koncertbusstoppested. Busserne kører med korte mellemrum mellem kl. 12.30 og 16.00. Når du skal fra koncerten, kører Linje 2A fra Koncertbusstoppestedet på Paludan-Müllers Vej til Park Allé. Busserne kører mellem kl. 18.00 og 22.00. Busserne standser ved alle 2A’s vanlige stoppesteder både tur- og retur.

Se busruten, tiderne og køb dine billetter her.

Grøn Aarhus adresse

Adressen på Grøn Aarhus er Marienlystvej 48, 8200 Aarhus N.

Taxa til Grøn Aarhus

På hjørnet af Herredsvej/Paludan Müllers vej er der taxaholdeplads.

Fælleskørsel til Grøn Aarhus

Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.

Kørselsvejledning til pladsen i Aarhus

Hvis du kommer ad Viborgvej: Drej ved Havkærvej i nordlig retning. Drej ud af første afkørsel til højre ad Blomstervej. Fortsæt til højre ad Marienslystvej til parkeringsareal 1.

Hvis du kommer fra Århus midtby: Kør via Hasle Ringvej O2, nord på ad Paludan-Müllers vej og følg skiltning til parkeringsareal 2 bag Firmasport.

Hvis du kommer fra Åbyhøj, Viby eller Århus syd: Kør via Viby ringvej til Åby ringvej ligeud af denne indtil du møder Paludan-Müllers vej, og drej til venstre, hvorefter du følger skiltningen til parkeringsareal 2 bag Firmasport.

Parkering i Aarhus

I Aarhus er der to parkeringsområder tilknyttet Grøn-pladsen. Den ene parkeringsplads ligger langs Marienlystvej på den modsatte side af koncertpladsen. Dog vil vi gøre opmærksom på, at p-pladsen kan blive lukket, hvis der kommer for mange gæster. Den anden parkeringsplads ligger bag Firmasport på Paludan-Müllers vej. Der vil være skilte i området, der viser vej. Får man et lift, og skal afleveres til koncertpladsen, har vi etableret et Kiss and Ride på Paludan-Müllers vej. Dette er samme sted, som busserne fra midtbyen også har drop-off placering.

Ankommer I i en større gruppe i bus henviser vi til busparkering ved Aarhus Firmasport: Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus N.

Handicapparkering

Orientér dig på det specifikke bykort for at finde handicapparkeringen. Du kan finde de enkelte bykort her:

Tårnby
Kolding
Aarhus
Aalborg
Esbjerg
Odense
Næstved
Valby

Du kan finde kørselsvejledninger til alle byer inden på bysiderne. Adgang til handicapparkering gælder udelukkende gæster med handicapparkeringskort.

Har du yderligere spørgsmål til handicapparkeringen, kan du sende en mail til groen@muskelsvindfonden.dk.

Vær desuden opmærksom på, at pladserne ikke alle er asfalterede, og det derfor kan tage noget tid at komme frem til parkeringspladsen.