Aarhus

23/07/2022 - Marienlystvej

Program

Nova Scenen - Kl. 13:40

Andreas Odbjerg

Grøn Scene - Kl. 14:25

Carpark North

Nova Scenen - Kl. 15:25

Tessa

Grøn Scene - Kl. 16:10

Phlake

Nova Scenen - Kl. 17:10

Drew Sycamore

Grøn Scene - Kl. 18:00

D-A-D

Nova Scenen - Kl. 19:15

Christopher

Grøn Scene - Kl. 20:20

Suspekt

Grøn Scene

Kl. 14:25

Carpark North

Kl. 16:10

Phlake

Kl. 18:00

D-A-D

Kl. 20:20

Suspekt

Nova Scenen

Kl. 13:40

Andreas Odbjerg

Kl. 15:25

Tessa

Kl. 17:10

Drew Sycamore

Kl. 19:15

Christopher

Aarhus

Festivalplads

I Aarhus holder Grøn til på
Marienlystvej 48, 8200 Aarhus N.

Vi åbner pladsen kl. 13.00 og lukker den igen kl. 21.30.

Mad og drikke

Hvad kan jeg få at spise på Grøn?

Grøn tilbyder et stort udvalg af mad og måltider, der både imødekommer den lille snacksult og den glubende sult, hvor kun en burger kan gøre arbejdet. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af lækre måltider, og sortimentet tæller blandt andet saftige burgere, lækre pitabrød, sprøde pomfritter, eksotiske thairetter og gode danske klassikere som hotdogs og flæskestegssandwich.
På pladsen tilbyder vi også et udvalg af vegetarretter og veganske alternativer, og flere af vores stader tager hensyn til forskellige allergener. Find ud af hvilke madboder der besøger lige præcis din koncertby på hver byside, og læs også hvilke madboder der tilbyder vegetariske, veganske og allergene-venlige måltider.

Al overskuddet i madboderne går til Muskelsvindfonden.

Velbekomme!

Hvilke drikkevarer kan jeg købe på Grøn?

På koncertpladsen kan du købe følgende:

  • Grøn Tuborg og Tuborg Classic
  • Diverse specialøl
  • Alkoholfri øl
  • Bluetail cocktails
  • Pure shots
  • Coca Cola, Coca Cola Zero, Tuborg Squash og Kildevæld
  • Merrild kaffe

Al overskud fra salg i boderne går til Muskelsvindfondens arbejde.

Må jeg medbringe mad og drikkevarer?

Du er velkommen til at medbringe din egen mad, men husk at det ikke er tilladt at medbringe knive. Det er desuden ikke tilladt at medbringe drikkevarer, postevand undtaget. Andre drikkevarer end vand vil blive konfiskeret ved indgangen.

Vandposter

Rundt omkring på koncertpladsen finder du vandposter, hvor du kan fylde din medbragte vandflaske med postevand – ganske gratis.

Åbningstider

Hvornår åbner og lukker koncertpladsen?

Koncertpladsen åbner kl. 13.00 – sidste koncert slutter kl. 21.30.

Toiletforhold

Mindre kø til årets Grøn Koncert

På Grøn er der placeret toiletøer i hvert hjørne af pladsen. Vi har forbedret toiletterne og antallet af toiletterne i år. Derudover har vi etableret et kø-knuser-hold, der vil gå rundt ved toiletterne for at hjælpe med at finde toiletområder med mindst kø og sikre, at alle toiletter bliver brugt. Der er desuden et trafiklys tilknyttet hvert område med toiletter, der indikere hvor lang kø der er. På den måde kan du hurtigt skabe dig et overblik over kø-situationen og gå videre til næste toilet-område.

Handicaptoiletter på Aarhus-pladsen

På pladsen i Aarhus er handicaptoiletterne placeret følgende steder:

1. Ved indgangen finder du et handicaptoilet med lift (medbring eget sejl). Ved benyttelse skal du spørge i Informationen.
2. Ved handicappodiet på siden af Grøn Scene finder du to handicaptoiletter (medbring eget sejl).
3. Ved toiletøen til venstre for NOVA-scenen (forestil dig, at du står med ryggen til Grøn Scene) finder du et handicaptoilet.
4. Derudover er der også placeret et handicaptoilet i vores gæsteområde samt backstage til vores frivillige.

Transport

Offentlig transportmuligheder til Aarhus

Hvis offentlig transport er mere din stil, opfordrer vi dig til at tjekke rejseplanen for at undersøge, hvordan du nemmest kommer fra din dør til koncertpladsen.

Til Grøn Aarhus er vi så heldige, at Midttrafik indsætter ekstra 2A busser, som kører fra Park Allé til Paludan Mûllers Vej/Marienlystvej.

Når du skal til koncerten, kører Linje 2A fra Park Allé, hvor der er opstillet et Koncertbusstoppested. Busserne kører med korte mellemrum mellem kl. 12.30 og 16.00. Når du skal fra koncerten, kører Linje 2A fra Koncertbusstoppestedet på Paludan-Müllers Vej til Park Allé. Busserne kører mellem kl. 18.00 og 22.00. Busserne standser ved alle 2A’s vanlige stoppesteder både tur- og retur.

Se busruten, tiderne og køb dine billetter her.

Grøn Aarhus adresse

Adressen på Grøn Aarhus er Marienlystvej 48, 8200 Aarhus N.

Taxa til Grøn Aarhus

På hjørnet af Herredsvej/Paludan Müllers vej er der taxaholdeplads.

Fælleskørsel til Grøn Aarhus

Er du i bil til Grøn og vil følges med andre, eller mangler du et lift – så gå ind på pendlernet eller gomore hvor du kan dele selskab og udgifter med andre Grøn-gæster.

Kørselsvejledning til pladsen i Aarhus

Hvis du kommer ad Viborgvej: Drej ved Havkærvej i nordlig retning. Drej ud af første afkørsel til højre ad Blomstervej. Fortsæt til højre ad Marienslystvej til parkeringsareal 1.

Hvis du kommer fra Århus midtby: Kør via Hasle Ringvej O2, nord på ad Paludan-Müllers vej og følg skiltning til parkeringsareal 2 bag Firmasport.

Hvis du kommer fra Åbyhøj, Viby eller Århus syd: Kør via Viby ringvej til Åby ringvej ligeud af denne indtil du møder Paludan-Müllers vej, og drej til venstre, hvorefter du følger skiltningen til parkeringsareal 2 bag Firmasport.

Parkering i Aarhus

I Aarhus er der to parkeringsområder tilknyttet Grøn-pladsen. Den ene parkeringsplads ligger langs Marienlystvej på den modsatte side af koncertpladsen. Dog vil vi gøre opmærksom på, at p-pladsen kan blive lukket, hvis der kommer for mange gæster. Den anden parkeringsplads ligger bag Firmasport på Paludan-Müllers vej. Der vil være skilte i området, der viser vej. Får man et lift, og skal afleveres til koncertpladsen, har vi etableret et Kiss and Ride på Paludan-Müllers vej. Dette er samme sted, som busserne fra midtbyen også har drop-off placering.

Ankommer I i en større gruppe i bus henviser vi til busparkering ved Aarhus Firmasport: Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus N.

Handicapparkering

Orientér dig på det specifikke bykort for at finde handicapparkeringen. Du kan finde de enkelte bykort her:

Amager
Kolding
Aarhus
Aalborg
Esbjerg
Odense
Næstved
Valby

Du kan finde kørselsvejledninger til alle byer inden på bysiderne. Adgang til handicapparkering gælder udelukkende gæster med handicapparkeringskort.

Har du yderligere spørgsmål til handicapparkeringen, kan du desuden kontakte Mia Jørgensen fra Muskelsvindfonden på mobil 5159 4429 eller mijo@muskelsvindfonden.dk. Hun kan også fortælle dig, hvordan du herefter lettest kommer ind på selve koncertarealet. Skriv gerne i første omgang en mail – så vender Mia tilbage med svar her eller ringer til jer.

Vær desuden opmærksom på, at pladserne ikke alle er asfalterede, og det derfor kan tage noget tid at komme frem til parkeringspladsen.

Madboder

Burger og Fritter
Faour
Holy Crepê
Spiselauget
Tasty Thai by Bird Bird
The Fish Project
Yummy Snacks ApS
Tacopop
The Real Greek
Umamiburger
Køkken piraterne
Jakobsen Pita
Lima Empanadas
Hansens Is