Konkurrencebetingelser

Christopher-signeret Plads til forskelle t-shirt

 

VILKÅR OG BETINGELSER

Konkurrencen er arrangeret af Muskelsvindfonden via Facebook-siden Grøn Koncert. Alle henvendelser i forbindelse med konkurrencen rettes til:

 

Muskelsvindfonden

Att: Grøn Koncert-konkurrence

Kongsvang Allé 23
8000 Aarhus C
Mail: info@muskelsvindfonden.dk

 

KONKURRENCEBESKRIVELSE

Konkurrencen afholdes på Facebook-siden Grøn Koncert i perioden den 7. juli til 11. juli 2022. Der udloddes én Christopher signeret Plads til forskelle t-shirt. Vi trækker lod blandt alle indkomne svar senest den 11. juli 2022 kl. 12.00.

 

HVEM KAN DELTAGE?

Kun personer, der er bosiddende i Danmark og fyldt 13 år, kan deltage. Er en potentiel vinder under 13 år ved deltagelsen i konkurrencen, mister deltageren sin ret til præmien, og en ny vinder bliver fundet. Ansatte ved Muskelsvindfonden samt deres familier kan ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse alene garanterer ikke, at deltageren vinder.

 

HVORDAN DELTAGER DU?

Du deltager i konkurrencen ved at fortælle hvad der er dit yndlingscitat fra en Christopher-sang i kommentarsporet senest d. 11. juli kl. 12. For at sikre deltagelse i konkurrencen, skal svaret skrives i kommentarsporet under opslaget.

 

KÅRING OG UNDERRETTELSE AF VINDERE

Vinderen bliver trukket ved en tilfældig lodtrækning blandt alle svar i kommentarsporet på Facebook-siden. Vinderen bliver kontaktet direkte på Facebook. Arrangøren har intet ansvar for at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, ikke bliver opfanget eller af anden grund ikke når frem. Hvis, på trods af flere forsøg, en potentiel vinder ikke svarer inden for 48 timer efter det første kontaktforsøg, vil den potentielle vinder miste retten til præmien, og ny vinder blive fundet.

Hvis en potentiel vinder ikke er berettiget til deltagelse, eller hvis han eller hun ikke har godkendt disse betingelser eller ikke vil modtage præmien af en eller anden grund, vil den potentielle vinder blive diskvalificeret, og en alternativ vinder blive udtrukket.

 

PRÆMIE

Vinderen modtager henvendelsen direkte i kommentarsporet på den Facebook-side som vinderen har svaret på, hvorefter vedkommende gerne må sende sin mailadresse i en privat besked til Facebook-siden. Vinderen vil modtage t-shirten med posten. Ingen pengealternativer eller anden ombytning af præmien er tilladt.

 

RETTIGHEDER

Ved deltagelse i konkurrencen accepteres også, at vinderen vil blive fremvist på Facebook-siden.

 

ANSVAR

Denne kampagne er ikke forbundet til, sponsoreret eller administreret af Facebook. Deltagernes information er kun tilgængelige af arrangørerne og vil kun blive brugt til at udvælge og kontakte potentielle vindere. De vil ikke blive delt med eller solgt til tredjepart. Alle rettigheder til at stoppe, slette eller ændre indholdet i denne kampagne tilfalder udelukkende arrangørerne.

Arrangørerne kan ikke garantere personlig beskyttelse af privatliv, hvad angår materiale/kommentarer uploadet af en tredjepart og fraskriver sig ansvaret for materiale, som er uploadet af deltagerne.

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger (navn og e-mail) i forbindelse med administration af din deltagelse i konkurrencen. Dine personoplysninger vil ikke blive brugt til andet end angivne formål og slettes med det samme efter du har modtaget præmien.

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter, og du har i henhold til persondataloven ret til indsigt i de indsamlede oplysninger samt ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af oplysningerne. Du har ligeledes krav på at få urigtige oplysninger rettet eller slettet, dette kan ske ved at kontakte os.