Konkurrencebetingelser Cocio

Vind 4 billetter til Grøn 2024 og en Cocio-Soundboks

 

VILKÅR OG BETINGELSER

Konkurrencen er arrangeret af Muskelsvindfonden via Facebooksiden Grøn Koncert og Instagramsiden groenkoncert. Alle henvendelser i forbindelse med konkurrencen rettes til:

 

Muskelsvindfonden

Att: Grøn Koncert-konkurrence

Kongsvang Allé 23
8000 Aarhus C
Mail: info@muskelsvindfonden.dk

 

KONKURRENCEBESKRIVELSE

Konkurrencen afholdes på Facebooksiden Grøn Koncert og Instagramsiden groenkoncert i perioden den 8. juli til 12. juli 2024. Der udloddes 4 billetter til Grn 2024 + en Cocio-Soundboks. Vi trækker lod blandt alle indkomne svar senest den 12. juli 2024 kl. 12.00.

 

HVEM KAN DELTAGE?

Kun personer, der er bosiddende i Danmark og fyldt 13 år, kan deltage. Er en potentiel vinder under 13 år ved deltagelsen i konkurrencen, mister deltageren sin ret til præmien, og en ny vinder bliver fundet. Ansatte ved Muskelsvindfonden samt deres familier kan ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse alene garanterer ikke, at deltageren vinder.

 

HVORDAN DELTAGER DU?

Du deltager i konkurrencen ved at kommentere på opslaget og fortælle os hvem der skulle være med på dit pustebold-hold samt hvilken by, I gerne vil til Grøn i senest d. 12. juli kl. 12.

 

KÅRING OG UNDERRETTELSE AF VINDERE

Vinderen bliver trukket ved en tilfældig lodtrækning blandt alle kommentarer på Facebook- og Instagramopslaget. Vinderen bliver kontaktet direkte. Arrangøren har intet ansvar for at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, ikke bliver opfanget eller af anden grund ikke når frem. Hvis, på trods af flere forsøg, en potentiel vinder ikke svarer inden for 48 timer efter det første kontaktforsøg, vil den potentielle vinder miste retten til præmien, og ny vinder blive fundet.

Hvis en potentiel vinder ikke er berettiget til deltagelse, eller hvis han eller hun ikke har godkendt disse betingelser eller ikke vil modtage præmien af en eller anden grund, vil den potentielle vinder blive diskvalificeret, og en alternativ vinder blive udtrukket.

 

PRÆMIE

Vinderen modtager henvendelsen direkte, hvorefter vedkommende gerne må sende sin mailadresse i en privat besked. Vinderen vil modtage billetterne via mail og modtage Soundboksen med posten. Ingen pengealternativer eller anden ombytning af præmien er tilladt.

 

RETTIGHEDER

Ved deltagelse i konkurrencen accepteres også, at vinderen vil blive fremvist på Instagram eller Facebooksiden.

 

ANSVAR

Denne kampagne er ikke forbundet til, sponsoreret eller administreret af Facebook eller Instagram. Deltagernes information er kun tilgængelige af arrangørerne og vil kun blive brugt til at udvælge og kontakte potentielle vindere. De vil ikke blive delt med eller solgt til tredjepart. Alle rettigheder til at stoppe, slette eller ændre indholdet i denne kampagne tilfalder udelukkende arrangørerne.

Arrangørerne kan ikke garantere personlig beskyttelse af privatliv, hvad angår materiale/kommentarer uploadet af en tredjepart og fraskriver sig ansvaret for materiale, som er uploadet af deltagerne.

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger (navn og e-mail) i forbindelse med administration af din deltagelse i konkurrencen. Dine personoplysninger vil ikke blive brugt til andet end angivne formål og slettes med det samme efter du har modtaget præmien.

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter, og du har i henhold til persondataloven ret til indsigt i de indsamlede oplysninger samt ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af oplysningerne. Du har ligeledes krav på at få urigtige oplysninger rettet eller slettet, dette kan ske ved at kontakte os.