Ambassadører for Plads til forskelle-puljen

Ambassadør 2023: Benjamin Hav

Ambassadør 2023: Benjamin Hav

Den talentfulde rapper Benjamin Hav er dette års Plads til forskelle-ambassadør. I samarbejde med hummel og Grøn står han derfor bag designet af Plads til forskelle t-shirten, hvor budskabet "Vi er familie" pryder t-shirtens ryg. Med inspiration i sit eget syvpersoners band inviterer han alle, uanset forskelligheder, til at være en del af én stor familie.

Ambassadør 2022: Christopher

Ambassadør 2022: Christopher

I 2022 var hele Danmarks popikon, Christopher, årets Plads til forskelle-ambassadør, og designede i samarbejde med VRS årets Plads til forskelle t-shirt med budskabet ”Kun en af mig”. Et stærkt budskab om at elske og omfavne sig selv og sine forskelligheder, som i den grad tapper ind i Muskelsvindfondens Plads til forskelle-vision.

Ambassadører 2021: Værterne fra GO'NOVA

Ambassadører 2021: Værterne fra GO'NOVA

I 2021 var værterne fra GO’NOVA ambassadører for Plads til forskelle-prisen. Som årets Plads til forskelle-ambassadører har GO’NOVA valgt at sætte fokus på fællesskaber. Det har de gjort ved at designe t-shirten med et dymo-lignende tryk af ordet Ocytocin. Oxytocin, som er et kærlighedshormon, frigives når vi krammer, kysser, giver high fives, klap på skulderen og generelt rør ved hinanden. Hormonet gør os gladere, lykkeligere, mere rummelige, tolerante og sociale. Den kontakt til hinanden skal vi have tilbage. Vi skal igen indgå i forskellige fællesskaber, mødes fysisk, være tæt på hinanden og mærke nærværet.

Ambassadører 2019: Carpark North

Ambassadører 2019: Carpark North

I 2019 var Carpark North ambassadører for Plads til forskelle-prisen. Carpark North har med en karakteristisk grafik og et stærkt budskab om, at ”alle er forskellige, sammen er vi mere” lavet deres egen fortolkning af Muskelsvindfondens vision om at skabe plads til forskelle i samfundet.

Ambassadører 2018: Lukas Graham

Ambassadører 2018: Lukas Graham

I 2018 var Lukas Graham ambassadører for Plads til forskelle-prisen. Designet på t-shirten mundede ud i en simpel, men stadigt sigende fortolkning af Muskelsvindfondens vision ’Plads til forskelle’, hvor en cirkel bestående af forskellige figurer og farver kredser om navnet ’Lukas Graham’. Fristaden Christianias flag er også kommet med på T-shirten, som én af figurerne i cirklen – et flag der blandt andet står for mangfoldighed, og desuden er Lukas Forchhammer vokset op i fristaden.

Ambassadører 2017: Scarlet Pleasure

Ambassadører 2017: Scarlet Pleasure

I 2017 var Scarlet Pleasure ambassadører for Plads til forskelle-prisen. Her designede trioen en t-shirt, hvor de fortolkede Muskelsvindfondens budskab om "plads til forskelle". T-shirten blev solgt online hos Selected samt i alle Selected-butikker. Overskuddet fra salget af t-shirten er gået til årets Plads til forskelle-pris.

Ambassadører 2016: Suspekt

Ambassadører 2016: Suspekt

I 2016 var Suspekt ambassadører for Plads til forskelle-prisen. Suspekt fortolkede Muskelsvindfondens vision om Plads til forskelle og designede i den forbindelse al crewtøj og profilbeklædning i forbindelse med Grøn Koncerts frivillige. Al crewtøj doneres af Hummel. Desuden blev der designet en limited edition t-shirt, også af Suspekt, i samarbejde med Hummel.