Kun en af mig

 

Tak fordi du har købt en Plads til forskelle t-shirt!

Overskuddet fra t-shirten går til Muskelsvindfondens Plads til forskelle-pris, som hvert år gives til konkrete projekter, indsatser, initiativer eller kampagner, der har til formål at skabe plads til forskelle i samfundet. Foruden æren består prisen også af et økonomisk bidrag, der samles ind af VRS, NOVA, Grøn og Christopher op til og i løbet af sommerens Grøn-koncerter gennem pantdonationer på pladsen og salget af Plads til Forskelle T-shirten i føtex og Bilka.

Designeren bag årets t-shirt er popstjernen Christopher, der dermed også indtager rollen som Plads til Forskelle-ambassadør – en rolle som både Suspekt, Lukas Graham, Carpark North, Scarlet Pleasure og morgenværterne på GO’NOVA har haft før ham.

Med overskriften ’Kun en af mig’ fortolker  Christopher Muskelsvindfondens klare vision om at skabe plads til forskelle i samfundet. Christopher fortæller:

Teksten på t-shirten er min fortolkning af, hvad det vil sige, at der skal være plads til forskelle: der ér kun én af mig, og der ér kun én af dig. Vi er alle forskellige, og det er fedt! Det skal der være plads til. Jeg kommer selv fra en broget venne-flok med en masse forskellige typer, og det er jo vidunderligt, at vi alle sammen er helt anderledes fra hinanden! Derfor ville jeg gerne lave en empowerment T-shirt, der gør, at man føler sig stolt af sig selv, når man har den på.

Vil du også opleve Christopher på Grøn til sommer? Køb din billet her.