Konkurrencebetingelser

Vind en signeret Soundboks fra Grøn 2023

 

VILKÅR OG BETINGELSER

Konkurrencen er arrangeret af Muskelsvindfonden via Facebook-siden Grøn Koncert. Alle henvendelser i forbindelse med konkurrencen rettes til:

 

Muskelsvindfonden

Att: Grøn Koncert-konkurrence

Kongsvang Allé 23
8000 Aarhus C
Mail: info@muskelsvindfonden.dk

 

KONKURRENCEBESKRIVELSE

Konkurrencen afholdes på Facebook-siden Grøn Koncert i perioden den 2. august til 9. august 2023. Der udloddes en signeret Soundboks fra Grøn 2022. Vi trækker lod blandt alle indkomne svar senest den 9. august 2023 kl. 12.00. Præmien er sponsoreret af hifi-klubben.

 

HVEM KAN DELTAGE?

Kun personer, der er bosiddende i Danmark og fyldt 18 år, kan deltage. Er en potentiel vinder under 18 år ved deltagelsen i konkurrencen, mister deltageren sin ret til præmien, og en ny vinder bliver fundet. Ansatte ved Muskelsvindfonden og Tuborg samt deres familier kan ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse alene garanterer ikke, at deltageren vinder.

 

HVORDAN DELTAGER DU?

Du deltager i konkurrencen ved at fortælle, hvem der er den STØRSTE Grøn fan og hvorfor. For at sikre deltagelse i konkurrencen, skal svaret skrives i kommentarsporet under opslaget.

 

KÅRING OG UNDERRETTELSE AF VINDERE

Vinderne bliver trukket ved en tilfældig lodtrækning blandt alle svar i kommentarsporet på Facebook og Instagram-siden. Vinderne bliver kontaktet direkte på Facebook eller Instagram. Arrangøren har intet ansvar for at et kontaktforsøg til en potentiel vinder går tabt, ikke bliver opfanget eller af anden grund ikke når frem. Hvis, på trods af flere forsøg, en potentiel vinder ikke svarer inden for 48 timer efter det første kontaktforsøg, vil den potentielle vinder miste retten til præmien, og ny vinder blive fundet.

Hvis en potentiel vinder ikke er berettiget til deltagelse, eller hvis han eller hun ikke har godkendt disse betingelser eller ikke vil modtage præmien af en eller anden grund, vil den potentielle vinder blive diskvalificeret, og en alternativ vinder blive udtrukket.

 

PRÆMIE

Vinderen modtager henvendelsen via Facebook eller Instagram, hvorefter vedkommende gerne må sende sin mailadresse i en privat besked til Facebook-siden. Vinderne vil modtage koncertbilletterne per mail. Ingen pengealternativer eller anden ombytning af præmien er tilladt.

NB: Vi ønsker at dele eventuelle billeder og videoer på Grøns sociale medier.

 

RETTIGHEDER

Ved deltagelse i konkurrencen accepteres også, at vinderne vil blive fremvist på Facebook-siden.

 

ANSVAR

Denne kampagne er ikke forbundet til, sponsoreret eller administreret af Facebook. Deltagernes information er kun tilgængelige af arrangørerne og vil kun blive brugt til at udvælge og kontakte potentielle vindere. De vil ikke blive delt med eller solgt til tredjepart. Alle rettigheder til at stoppe, slette eller ændre indholdet i denne kampagne tilfalder udelukkende arrangørerne.

Arrangørerne kan ikke garantere personlig beskyttelse af privatliv, hvad angår materiale/kommentarer uploadet af en tredjepart og fraskriver sig ansvaret for materiale, som er uploadet af deltagerne.

Vi indsamler og behandler dine personoplysninger (navn og e-mail) i forbindelse med administration af din deltagelse i konkurrencen. Dine personoplysninger vil ikke blive brugt til andet end angivne formål og slettes med det samme efter du har modtaget præmien.

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter, og du har i henhold til persondataloven ret til indsigt i de indsamlede oplysninger samt ret til at gøre indsigelse over for behandlingen af oplysningerne. Du har ligeledes krav på at få urigtige oplysninger rettet eller slettet, dette kan ske ved at kontakte os.