Bliv frivillig på Grøn 2023

Er du klar på at blive frivillig på Grøn 2023? Læs mere på www.kræwet.dk.

TILMELD DIG SOM FRIVILLIG

Skriv dit navn, e-mailadresse og telefonnr for at tilmelde dig. Herefter vil du blive kontaktet af os.

HVAD LAVER DE FRIVILLIGE?

Vores 700 frivillige er fordelt på 45 forskellige hold. Nogle er tilknyttet de samme hold hele dagen – andre er tilknyttet et hold før/efter koncerten og et andet hold under koncerten.

På Grøn laver de frivillige alt fra at sætte scener, hegn og telte op til at stå i salgsboder og servere mad og drikkevarer til gæsterne. Derudover kan du være frivillig i indgangen, på lageret, lave mad til de andre frivillige osv. Der er med andre ord noget for enhver smag.

Når du er afsted på Grøn, skal du regne med at være på arbejde fra tidlig morgen til sen aften. På Grøn er du som hovedregel sammen med dit hold både om dagen og om natten, og du arbejder, hygger, fester og sover med holdet.

HVILKE DATOER DREJER DET SIG OM?

Grøn afholdes i uge 29 og 30 (20. – 31. juli). Du kan vælge at deltage i begge uger, en enkelt eller flere enkelte dage. Vi anbefaler klart, at du tager en hel tur for at få hele oplevelsen med, hvis du har tiden og muligheden for det.

HVAD MED TRANSPORT OG OVERNATNING?

Der er arrangeret fællestransport fra 12 større byer rundt i landet onsdag, inden den første koncert på Amager torsdag i uge 29. Efter den sidste koncert i Valby søndag i uge 30, sørger vi for, at du bliver kørt tilbage til samme by. Vi dækker den billigste transport til nærmeste opsamlings by.

Efter koncerterne bliver du transporteret med busser til skoler, hvor vi overnatter. I busserne kører du sammen med det hold af frivillige, du arbejdet med.

HVAD MED MAD OG DRIKKE?

Vi sørger for fuld forplejning, Det vil sige fire måltider om dagen. Morgenmad, frokost og aftensmad indtages på pladsen og natmad, når du ankommer til skolen. Det samme gælder for vand, sodavand og øl. Der er fri adgang til alle drikkevarer, du skal blot være opmærksom på, at det ikke er tilladt, at være beruset mens du er på arbejde. De findes ligeledes enkelte sektioner, som ikke må indtage alkohol i 8 timer, før de møder ind til arbejde.

Du får t-shirts og hoodies, som du skal have på, mens du arbejder på koncertpladsen.

HVORDAN ER FÆLLESSKABET?

Det er sjovt at være frivillig på Grøn – men det er også hårdt arbejde. Der skal slides og slæbes, men vi løfter i flok. Derfor vil du – ud over at få nye bekendtskaber, udføre et stykke humanitært arbejde og få rykket ved dine grænser – opleve at være en del af et helt særligt fællesskab. Derfor bliver de frivillige også ved med at komme igen år efter år. De kommer igen, fordi det udover det hårde arbejde også er rigtig sjovt at være frivillig – og fordi de får nogle helt særlige venskaber med hjem i bagagen.

HVEM ER MUSKELSVINDFONDEN?

Som frivillig på Grøn Koncert er du med til at gøre en stor forskel for mennesker med muskelsvind. Al overskuddet fra Grøn går nemlig til Muskelsvindsfonden, som hver dag arbejder for at skabe et bedre liv for mennesker med muskelsvind.

Muskelsvindfonden er en medlemsforening, som blev skabt i 1971, og som siden da har kæmpet for bedre vilkår for mennesker med muskelsvind og deres pårørende. Fondens økonomiske grundlag kommer fra de events, vi arrangerer – nemlig Grøn, Cirkus Summarum og Cirkus Jul. Vi samler på oplevelser, mens vi samler ind.

HVORDAN FOREGÅR TILMELDINGEN TIL AT BLIVE FRIVILLIG?

Du tilmelder dig som frivillig på www.crewet.dk.