Phlake

Icon

Spiller Kl. 16:10 på Grøn Scene

Phlake har i den grad gjort sig bemærket i den danske musikbranche med deres tekstunivers og fængende melodi. De tordnede i 2016 ind på de danske hitlister med singlerne ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ fra debutalbummet ’Slush Hours’, der høstede hele 5 priser ved Danish Music Award i 2016. Derudover var den fænomenale gruppe det mest spillede danske navn på P3 i både 2016 og 2017, og i 2018 var ’The Rascal’ det mest spillede danske nummer på dansk radio. 

Derudover cementerede de deres position som et af de mest populære musiknavne herhjemme, da de i slutningen af oktober 2021 udsendte deres første single fra et nyt albumforløb med nummeret ‘Vendetta’ og blev også P3’s Uundgåelige. I april i år fulgte duoen op med deres nyeste single, ’10 Feet’”. Phlake glæder sig til at spille på Grøn for anden gang og fortæller:

”Endelig skal vi spille på GRØN igen! Vi glæder os bare til at komme ud på græs igen, og blive sluppet fri sammen med alle dem, som kommer og ser koncerter. Det er første gang i 3 år, at der bliver spillet ægte sommerkoncerter, og det glæder vi os helt hjernedødt meget til!”