Christopher

Icon

Spiller Kl. 19:15 på NOVA Scenen

Christopher har været hele Danmarks popikon siden han i 2012 debuterede med albummet ”Colours”, som kastede adskillige hits af sig – herunder ”Nothing in Common”, ”Agains the Odds” og titelnummeret. På scenen er han kendt som et sandt energibundt, der er exceptionelt dygtig til at få fat i publikum – uanset om de befinder sig på de forreste eller bagerste rækker.

Hans seneste album, ”My Blood”, udkom sidste år, og har modtaget store roser for det mere personlige tekstunivers. Der er derfor lagt op til en helt igennem magisk koncertoplevelse, når en af Danmarks største popikoner kommer og byder op til fællessang og -dans med et utal af hits, når vi alle mødes til sommer igen.

Christopher fortæller:
“Det er fantastisk at få lov til at være en del af Grøn igen i år. Når jeg kigger tilbage på de år, hvor jeg har været med, står de oplevelser stadig som nogle af de absolut særligste live-øjeblikke i min karriere. Det kommer til at være første gang i virkelig lang tid, at jeg kommer til at stå med fuldt band og fuld produktion og holde en fest foran et publikum. Jeg er sikker på, at folk glæder sig lige så meget som mig til at komme ud og mærke energien og det sammenhold, der gør Grøn til noget helt specielt. Det er fællesskabsfølelsen både på, foran og bag ved scenen, og jeg glæder mig så sindssygt meget til at opleve det igen! Jeg er sikker på, at den her sommer bliver en vi ikke kommer til at glemme.”